Omega 3 Ulei Somon + Vitamina E 120cps Bio Synergie

Omega 3 Ulei Somon + Vitamina E 120cps Bio Synergie

 

 

Pret cu TVA: 26.71 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - Omega 3 Ulei Somon + Vitamina E 120cps Bio Synergie

Email Telefon

Omega 3 Ulei Somon + Vitamina E 120cps Bio Synergie

Omega 3 Ulei Somon + Vitamina E 120cps Bio Synergie

  • ulei de somon standardizat 18% EPA si 12% DHA
  • important pentru sanatatea inimii si a creierului.
  • reduce colesterolul.
  • antiinflamator si antioxidant.
Descriere

Astazi este cunoscut faptul ca acizii grasi de tip Omega 3 (EPA - acidul eicosapentaenoic si DHA - docosahexaenoic) sunt substante nutritive importante pentru balanta nivelului colesterolului si trigliceridelor.
Dovezile arata ca uleiul de peste tip Omega 3 ajuta la reglarea serotoninei, un neurotransmitator cunoscut pentru calitatea sa de a ne binedispune. Persoanele deprimate, impulsive si violente prezinta adeseori un nivel scazut al serotoninei. In plus Omega 3 este un puternic antiinflamator pentru vasele de sange si tesutul cerebral.
Produsul Omega 3 Ulei de Somon, provenit din ulei de peste de somon salbatic, determina scaderea colesterolului si a trigliceridelor, fiind recomandat persoanelor care prezinta tulburari cardiace si vasculare.

Este benefic in ateroscleroza, normalizeaza tensiunea (TA), ajuta in durerile articulare si articulatii rigide. Multitudinea de efecte benefice asupra organismului al produsului Omega 3 ulei de somon, bogat in acizi grasi polinesaturati si lipide marine, il face pe acesta recomandabil de utilizat de toate persoanele care au peste 50 de ani.

Tipul de grasimi pe care le consumati modifica structura microscopica a celulelor cerebrale. Aceasta schimbare minora multiplicata de miliarde de ori, ne afecteaza capacitatea de functionare a creierului si in consecinta si a comportamentului.
Vitamina E are un puternic efect antioxidant si actioneaza sinergic cu Omega 3 pentru o eficienta marita a produsului. Vitamina E protejeaza uleiul de peste de rancezire, in timp ce uleiul de peste ajuta la absorbtia vitaminei E, aceasta fiind liposolubila.

Mod de administrare:

1-2 capsule pe zi, inghitite cu apa, preferabil in timpul sau dupa masa.
Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si la temperaturi ce nu depasesc 25 grade C. Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu lasati la indemana copiilor.

Tara de origine: Franta Producator: Bio-Synergie

Continut: Flacon 120 capsule

spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.