Termeni si Conditii

                                                   TERMENI SI CONDITII
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor . SC TERADO EXPERT ACTIV SRL  isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii".

ATENTIONARE
Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.Trebuie sa cititi cu atentie

tot prospectul. Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea sau sunteti bolnav, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.
INTRODUCERE
Acest site este intretinut si administrat de SC TERADO EXPERT ACTIV SRL. Proprietarul site-ului este SC TERADO EXPERT ACTIV SRL.
SC TERADO EXPERT ACTIV SRL. are sediul in BUCURESTI str. Sg. Ion Iriceanu nr. 2, bloc 152, sc.1, et.1, ap.3, sect.4, . Inmatriculata in Registrul Comertului sub numarul J40/8825/31.07.2012, codul fiscal RO30492815, si are contul IBAN RO02INGB0000999903130483, deschis la ING BANK ROMANIA-BUCURESTI.
DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului SC TERADO EXPERT ACTIV SRL  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC TERADO EXPERT ACTIV SRL  si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC TERADO EXPERT ACTIV SRL  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
LEGATURI
SC TERADO EXPERT ACTIV SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.
LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR
SC TERADO EXPERT ACTIV SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. SC TERADO EXPERT ACTIV SRL nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor

pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.Informaţiile conţinute în acest site on-line sunt prezentate numai sub formă de rezumat şi sunt destinate să ofere o înţelegere minimă a consumatorului. Informaţiile nu ar trebui să fie considerate complete şi nu ar trebui să fie utilizate în loc de o vizită, apel, consultare sau sfatul medicului dvs. sau al altui furnizor de servicii medicales au de îngrijire a sănătăţii. SC TERADO EXPERT ACTIV SRL nu recomanda auto-gestionarea problemelor de sănătate.Informaţiile obţinute prin utilizarea site-ului nu sunt exhaustive şi nu acoperă toate bolile, afectiuni, condiţiile fizice sau tratamentul lor. În cazul în care aveţi intrebari legate de sănătate, vă rugăm sa consultaţi medicul dumneavoastră Informaţiile accesate prin intermediul acestui site on-line sunt furnizate  "CA ATARE" şi fără garanţie, explicite sau implicite. Toate garanţiile implicite de vandabilitate şi adecvare pentru o anumită utilizare sau scop sunt deci excluse. SC TERADO EXPERT ACTIV SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele SC TERADO EXPERT ACTIV SRL  sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.
MARCI
SC TERADO EXPERT ACTIV SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC TERADO EXPERT ACTIV SRL , fara acordul scris al acesteia.Drepturile de autor la toate materialele oferite pe acest site sunt detinute de SC TERADO EXPERT ACTIV SRL sau de creatorul original al materialului. Cu excepţia celor afirmate aici, niciun material nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, descărcat, afişat, postat sau transmis în orice formă sau prin orice mijloace, inclusiv, dar nu limitat la, electronic, mecanic, fotocopiere, înregistrare, sau orice alt caz, fără acordul prealabil în scris al SC TERADO

EXPERT ACTIV SRL sau al proprietarului drepturilor de autor.
ACCESUL LA SITE
SC TERADO EXPERT ACTIV SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC TERADO EXPERT ACTIV SRL, fara acordul scris al acesteia.
CONDITII DE PLATA
Conditiile de plată sunt la discretia SC TERADO EXPERT ACTIV SRL , şi cu excepţia cazului în care s-a convenit altfel cu SC TERADO EXPERT ACTIV SRL , plata trebuie să fie primita de către vanzator înainte de acceptarea unei comenzi de catre aceasta. Plata pentru produsele comandate se va face la livrare cu excepţia cazului în care termenii si conditiile de plata au fost aprobate in alta maniera de catre SC TERADO EXPERT ACTIV SRL . Comenzile nu sunt obligatorii pentru SC TERADO EXPERT ACTIV SRL , până la acceptarea acestora de catre SC TERADO EXPERT ACTIV SRL . Orice devize date de catre SC TERADO EXPERT ACTIV SRL , vor fi valabile pentru perioada indicată in deviz. Clientul este de acord să plătească dobândă la toate sumele datorate, la cea mai mare rată permisă de lege.

PRETUL PRODUSELOR

Deoarece lucram direct cu depozitele producatorilor ne rezervam dreptul de a schimba preturile imediat ce producatorii le modifica. Din aceasta cauza si pentru a nu exista nelamuriri dupa ce lansati o comanda veti fi contactati in cel mai scurt timp de un reprezentant pentru confirmarea comenzii si implicit a preturilor.

COSTURI DE TRANSPORT
Pe factura (facturi) emise de SC TERADO EXPERT ACTIV SRL, vor fi afisate costurile separate  pentru expediere. Clientul este responsabil pentru plata taxelor de transport si a tuturor celelalte taxe asociate cu comanda.
POLITICA DE RETURNARE
Produsele comercializate pe site-ul SC TERADO EXPERT ACTIV SRL , care sunt achizitionate direct de la SC TERADO EXPERT ACTIV SRL , de către un client  final pot fi returnate de către client în conformitate cu legislatia romana in vigoare. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta la adresa vanzatorului.
In situatia returnarii oricarui produs cumparatorul va returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre cumparator. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de

utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. SC TERADO EXPERT ACTIV SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate.
COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SC TERADO EXPERT ACTIV SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. SC TERADO EXPERT ACTIV SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor

materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC TERADO EXPERT ACTIV SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii SC TERADO EXPERT ACTIV SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.
CONFIDENTIALITATE
SC TERADO EXPERT ACTIV SRL  incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor sitului www.teradoexpert.ro.  Vrem sa oferim utilizatorilor site-ului o experienta online sigura, care sa nu afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile introduse in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care utilizatorul la are in vedere.

SC TERADO EXPERT ACTIV SRL  este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr.26203.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC TERADO EXPERT ACTIV SRL  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor SC TERADO EXPERT ACTIV SRL  informatii si servicii de buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.

Sunteti rugati sa furnizati datele solicitate, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia utilizatorilor de catre www.teradoexpert.ro . Refuzul determina imposibilitatea www.teradoexpert.ro de a oferi serviciile solicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie, firmei de curierat pentru realizarea livrarii produselor.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@teradoexpert.ro  sau prin posta, pe adresa societatii noastre.
Daca unele din datele furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
In momentul inregistrarii pe site-ul www.teradoexpert.ro, prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse ale SC TERADO EXPERT ACTIV SRL  , vizitarea anumitor site-uri ale SC TERADO EXPERT ACTIV SRL ,  ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, SC TERADO EXPERT ACTIV SRL  va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana. De asemenea, se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-urile SC TERADO EXPERT ACTIV SRL. 
SC TERADO EXPERT ACTIV SRL , de asemenea, primeste si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dv.
SC TERADO EXPERT ACTIV SRL  utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-urile noastre - in scopul de a facilita accesul la aceste site-uri, de a face livrarea comenzii, de a imbunatatii anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii.
La inregistrarea in cont, brin bifarea optiunii „newsletter” v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor cu caracter personal, pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare, asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de www.teradoexpert.ro si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dv., precum si newslettere cu informatii utile.
Utilizarea datelor cu caracter personal de catre www.teradoexpert.ro este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia

persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

DEZVALUIREA SI TRANSMITEREA INFORMATIILOR 
-SC TERADO EXPERT ACTIV SRL  nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.
SC TERADO EXPERT ACTIV SRL  poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
- Cu acordul dv.
- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate (posta, curier etc).
- In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate. Companiile

partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de SC TERADO EXPERT ACTIV SRL  doar in masura in care este necesara

asistenta lor.
- Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;

(b) protejeaza drepturile companiei SC TERADO EXPERT ACTIV SRL  sau companiilor afiliate;

(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

- in cazul in care activitatile dv. contravin termenilor si conditiilor SC TERADO EXPERT ACTIV SRL  , sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

- In cazul in care SC TERADO EXPERT ACTIV SRL   fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care SC TERADO EXPERT ACTIV SRL  devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi

anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul www.teradoexpert.ro 
SECURITATEA  DATELOR
 Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru dupa cum urmeaza :

1.      Identificarea si autentificarea utilizatorului

Utilizatorii autorizati se identifica prin conturi unice  de utilizatori si se pot autentifica  prin introducerea unui user si a unei parole.

Conturile utilizatorilor care nu mai fac parte din personalul Operatorului vor fi imediat dezactivate/sterse.

2.      Tipul de acces

Utilizatorii, au conturi de acces de mai multe tipuri :

-administrare magazin

-configurare magazin

-promovare

-actualizare oferta

-clienti

-procesare comenzi

 

Autorizarea prelucrarii datelor cu caracter personal o au numai utilizatorii de tip :

-clienti

-promovare

-procesare comenzi

3.      Colectarea datelor

-datele se colecteaza automat direct de la client in momentul inregistrarii contului de catre acesta.

4.      Copiile de siguranta

Copiile de siguranta a intregului magazin, inclusiv a bazei de date, sunt realizate saptamanal de catre firma care ne gazduieste magazinul pe serverele lor si are acces la ele numai Operatorul.

5.      Folosirea calculatoarelor

-accesul la calculatoare este limitat la utilizatorii care au drept de prelucrare a datelor.


Societatea SC TERADO EXPERT ACTIV SRL  nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea, nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, SC TERADO EXPERT ACTIV SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu

titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) 
SC TERADO EXPERT ACTIV SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, SC TERADO EXPERT ACTIV SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi inapoi banii incasati de SC TERADO EXPERT ACTIV SRL pentru respectiva comanda (daca comanda a fost contractata in alt mod decat cu plata la livrare). SC TERADO EXPERT ACTIV SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate in cadrul magazinului. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SC TERADO EXPERT ACTIV SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre

solutionare. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina furnizorului. Toate produsele (cand este cazul) sunt insotite de certificatul de garantie original(daca este cazul) emis de furnizorul nostru. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC TERADO EXPERT ACTIV SRL ,

dar nu si alte despagubiri. SC TERADO EXPERT ACTIV SRL condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.
Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii SC TERADO EXPERT ACTIV SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC TERADO EXPERT ACTIV SRL de la acest client. Dupa expedierea produselor, societatii SC TERADO EXPERT ACTIV SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel.
GRESELI DE TIPARIRE
SC TERADO EXPERT ACTIV SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
GARANTIA PRODUSELOR
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte si de garantia acordata prin dispozitiile legale in vigoare. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie original acordat de producator.
TAXE SUPLIMENTARE
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. SC TERADO EXPERT ACTIV SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@teradoexpert.ro
LITIGII
Orice litigiu intervenit intre SC TERADO EXPERT ACTIV SRL si clientii sai urmeaza a fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa teritoriala a instantelor de la sediul SC TERADO EXPERT ACTIV SRL.
DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.