Muguri de Mesteacan Pufos (30mon x 1.5ml) Hofigal

Muguri de Mesteacan Pufos (30mon x 1.5ml) Hofigal

 

 

Pret cu TVA: 14.17 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - Muguri de Mesteacan Pufos (30mon x 1.5ml) Hofigal

Email Telefon

Muguri de Mesteacan Pufos (30mon x 1.5ml) Hofigal

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: o monodoză de 1,5 ml conţine extract glicerinohidroalcoolic  diluat 1 DH din muguri proaspeţi de mesteacăn pufos (Betula pubescens).

Despre produs: Are efecte pozitive în activarea sistemului reticulo-endotelial şi activitatea limfocitară, în drenarea ţesuturilor infiltrate cu exces de reziduuri metabolice, stimulează funcţia de detoxifiere hepatică, antitrombofilică, tonică generală, stimulează remineralizarea şi osteogeneza, normalizează valorile ureei, acidului uric şi colesterolului. Poate fi folosit cu efecte benefice ca tonic şi stimulent general în stări de astenie psiho-fizică şi epuizare, tulburări dismetabolice, carenţe minerale, rahitism, tulburări de creştere, osteoporoză, gonartroză, coxartroză, parodontopatii, anorexie la copii şi adulţi, tromboflebite.

Mod de administrare: 1 monodoză de 1,5 ml de 1-2 ori pe zi, diluată în puţină apă, cu 15 minute înainte de mese. 
Preparatul diluat se soarbe lent şi se ţine cât mai mult în gură pentru favorizarea absorbţiei prin mucoasa bucală.
În funcţie de afecţiune se poate asocia şi cu alte extracte glicerinohidroalcoolice (în parodontoze, gingivo-stomatite cu bradul alb şi stejarul; în demineralizări la copii şi adulţi, rahitism cu bradul alb; în tulburări de creştere însoţite de dureri osteo-articulare cu bradul alb şi porumbarul; în rinofaringite recidivante la copii, adenoidite cu coacăzul negru, măceşul şi bradul alb). La recomandarea medicului se pot schimba asocierile.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
SSL
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.