MEMOPLUS ENERGIZER 30CPR Walmark

MEMOPLUS ENERGIZER 30CPR Walmark

 

 

Pret cu TVA: 24.53 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - MEMOPLUS ENERGIZER 30CPR Walmark

Email Telefon

MEMOPLUS ENERGIZER 30CPR Walmark


MEMOPLUS ENERGIZER 30CPR Walmark

Indicatii
MemoPlus Energizer este un produs ideal pentru studenţi şi alte persoane care au nevoie de susținerea performanțelor intelectuale și refacerea resurselor de energie.
MemoPlus Energizer conţine cinci substanţe active, atent selecționate, care influențează pozitiv memoria, concentrarea și performanța intelectuală și fizică, în special în cazuri de stres.

Compozitie si Mod de Ambalare
Ginkgo biloba sprijină circulația sanguină la nivelul creierului și funcțiile cognitive contribuind astfel la menţinerea confortului mental (de ex., susține capacitatea de concentrare pe termen scurt şi în momente de stres ridicat).

Vitamina B6 este o substanță esenţială pentru buna funcţionare a sistemului nervos și pentru imbunătățirea performanțelor intelectuale.

Fosfatidilcolina reprezintă un component de bază al membranelor celulelor nervoase şi este un element-cheie al funcţionării sistemului nervos.

Cafeina ajută la îndepãrtarea senzației de oboseală și sprijină concentrarea.

Pentru susținerea rezistenței organismului și a performanțelor intelectuale produsul a fost îmbogăţit cu taurină, substanță ce contribuie la îndepărtarea oboselii și la menținerea unui nivel ridicat de energie. Taurina este un aminoacid esențial care se regăsește în mod natural în creier, mușchi, inimă și sânge. În situații de stres sau efort fizic intens, se elimină cantități mari de taurină ce nu pot fi înlocuite suficient de repede.

Flacon 30 capsule

Reactii Adverse
Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor, femeilor gravide sau celor care alăptează. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură (la temperaturi sub 25○ C). A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se depăşi porția zilnică recomandată.

Mod de Administrare
Ca supliment alimentar, câte 1-2 capsule zilnic - de preferat în timpul meselor.

Datorita conţinutului de cafeină, se recomandă a NU se administra seara.
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.