IOD NATURAL 60CPS DVR PHARM

IOD NATURAL 60CPS DVR PHARM

 

 

Pret cu TVA: 29.43 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - IOD NATURAL 60CPS DVR PHARM

Email Telefon

IOD NATURAL 60CPS DVR PHARM

IOD NATURAL 60CPS DVR PHARM

Este un oligoelement de o importanță crucială pentru funcționarea sistemului endocrin și al celui nervos. Pe lângă proprietățile terapeutice ale iodului, se adaugă acțiunea vindecătoare a algei din care este extras (Fucus vesiculosus), care este un formidabil stimulent imunitar și antitumoral.

Compoziție: Fucus (Fucus vesiculosus), thall, pulbere: 440mg; Fucus (Fucus vesiculosus), thall, extract apos uscat cu min 0,15% iod: 110mg*; capsulă tare de gelatină* doza zilnică recomandată aduce 165-330 mcg Iod, reprezentând 110-220% VNR (Valori Nutriționale de Referință).

Mod de administrare: 1 capsulă pe zi. Pentru situații speciale, la recomandarea medicului: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi.

Acțiuni fiziologice: Iodul contribuie la funcția cognitivă normală, la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos, la menținerea sănătății pielii; contribuie la producția normală de hormoni tiroidieni și la funcționarea normală a glandei tiroide, la dezvoltarea normală a sistemului nervos al copiilor și adolescenților, contribuie la dezvoltarea cognitivă normală a copiilor și adolescenților.

Are rol benefic în:
creșterea copiilor și adolescenților
hipotiroidiă
cancer- cele mai receptive sunt formele de cancer care se propagă prin sistemul limfatic (limfoame, mieloame, cancer pulmonar etc)
tumori mamare, uterine
sarcină-ajută la menținerea echilibrului hidric al gravidei, prevenind edemele
Precauții și contraindicații: Hipertiroidie.

Prezentare: Flacon cu 60 capsule.

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante  Medicinale și Produse ale Stupului.
Notificare nr. AA 10350/30.06.2016.
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.