HepatoEsential 60cpr Dacia Plant

HepatoEsential 60cpr Dacia Plant

 

 

Pret cu TVA: 33.79 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - HepatoEsential 60cpr Dacia Plant

Email Telefon

HepatoEsential 60cpr Dacia Plant


HepatoEsential 60cpr Dacia Plant


Hepatoesential este un produs natural, constituit dintr-o asociere de 3 extracte vegetale si o fractiune fosfolipidica esentiala, al carui rol este sustinerea functiei hepatice.

Reteta inovativa a produsului este realizata de Prof. Univ. Dr. Farm. Ursula Stanescu, membru al Academiei de Stiinte medicale din Romania, un nume de referinta in domeniul fitoterapiei.
Hepatoesential are o formula realizata dupa riguroase teste stiintifice si este destinat sustinerii functiei hepatice.
Este un produs aflat sub controlul curent de calitate al Disciplinei de Farmacognozie al Facultatii de Farmacie a Universitatii de Medicina si Farmacie "Gr. T. Popa" Iasi.

Ficatul este cel mai mare organ intern al corpului uman, el fiind o anexa a tubului digestiv care indeplineste numeroase functii: functia metabolica, cu rol in sinteza colesterolului si a lipidelor; functia vasculara, cu rol in sinteza unor elemente ale sangelui (albumine, globuline), precum si a factorilor de coagulare ai acestuia; functia secretorie, cu rol in producerea bilei; functia antitoxica, cu rol in neutralizarea toxinelor din organism; functia excretorie, cu rol in descompunerea hemoglobinei. Spre deosebire de alte organe, ficatul are capacitatea de refacere a celulelor care au fost distruse de o afectiune sau leziune, aparute pe termen scurt. Daca leziunile sunt repetate si apar pe termen lung, modificarile devin ireversibile. Vezica biliara (colecistul) este situata imediat sub ficat, fiind o anexa a acestuia si are rolul de a depozita bila secretata de ficat. Tulburarile care apar la acest nivel se datoreaza afectarii ficatului sau functiei secretorii a acestuia (cu secretia insuficienta de bila) si/sau a vezicii biliare.

Administrare:

Adulti: primele 10 zile cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa; urmatoarele zile, pentru intretinere cate 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa.

Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura. In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

Ingrediente:

/comprimat: celuloza microcristalina; lecitina cu 95% fosfolipide esentiale - pulbere (150 mg); Anghinare (Cynara scolymus) - extract hidroalcoolic 4:1 din frunze (pe suport de maltodextrina 10%) (100 mg); Armurariu (Silybum marianum) - extract hidroalcoolic cu 80% silimarina din fructe (pe suport de dextrina si dioxid de siliciu) (100 mg); schizandra (Schisandra chinensis) - extract hidroalcoolic cu 2% schizandrine din fructe (50 mg); stearat de magneziu vegetal; dioxid de siliciu coloidal; ulei esential de coriandru (Coriandrum sativum) (1 mg).


Contribuie:

- mentinerea sanatatii sistemului hepato - biliar prin:
- protejarea si regenerarea celulelor hepatice
- sustinerea functiilor hepatice
- detoxifierea ficatului
- sustinerea secretiei si eliminarii bilei
- reducerea starilor de oboseala si surmenaj

spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.