»  Imunitate

GinsenMAX 60 comprimate Dacia Plant

GinsenMAX 60 comprimate Dacia Plant

 

 

Pret cu TVA: 30.52 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - GinsenMAX 60 comprimate Dacia Plant

Email Telefon

GinsenMAX 60 comprimate Dacia Plant

Actiuni

ACŢIUNI MAJORE: vitalizant, vitaminizant, remineralizant, anabolizant (creşte sinteza de proteine), afrodiziac, gonadotrop la bărbaţi, fertilizant la femei, creşte rezistenţa la efort fizic şi intelectual, îmbunătăţeşte virilitatea, stimulează activitatea cerebrală, stimulează forţa mentală şi fizică, ameliorează memoria.

ALTE ACŢIUNI:
imunostimulent, antihipertensiv, stimulent cardiac, uşor hipocolesterolemiant, tonic digestiv, uşor hipoglicemiant, antistres.

Indicatii

se utilizează ca adjuvant în: stări de oboseală şi devitalizare, astenie fizică şi psihică, debilitate fizică, convalescenţă, tulburări de memorie, senilitate precoce, disfuncţii sexuale, stres, în perioadele de efort fizic şi intelectual susţinut şi în geriatrie.

EFECTE ADVERSE:
pot apărea reacţii alergice.

Contraindicatii

alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

Precautii

în sarcină şi alăptare se administrează cu recomandarea medicului.
Plante şi produse apicole: ginseng- extract 5% (250mg), cătină- extract 10:1 (150mg), polen (100mg).

Ingrediente inactive: lactoză, celuloză microcristalină, aerosil.

GINSENG (Panax ginseng)
Ginseng este o plantă utilizată în medicina tradiţională chineză de peste 2000 de ani pentru creşterea vitalităţii, a performanţelor fizice, eliminarea stărilor de oboseală, epuizare, stres, în caz de infertilitate masculină, pierderea memoriei, pentru stimularea imunităţii şi ca afrodisiac. De asemenea, tratatele medicale chineze recomandă planta pentru creşterea longevităţii precum şi în tratamentul cancerului. Denumirea ştiinţifică a plantei ''Panax'' provine din grecescul ''pan'' care înseamnă toate şi ''akos'' care înseamnă a vindeca, fapt care desemnează calităţile sale de panaceu. În limba chineză, cuvântul ginseng înseamnă chintesenţa unui bărbat (gin-bărbat, seng-esenţă), planta mai fiind denumită şi ''rădăcina vieţii'' sau ''chintesenţa lumii''. În compoziţia chimică a plantei au fost identificate următoarele substanţe bioactive: ginsenozide, poliholozide, alcooli poliinici (panaxinol şi panaxidol), hidocarburi poliinice (ginsenoinele A-K), etc.

CĂTINA (Hippophae rhamnoides)
Cătina este un arbust spinos care creşte începând de la nisipurile litorale până în regiunile muntoase. În medicina tradiţională rusă, cătina se utilizează în tratamentul topic al bolilor de piele şi oculare. Fructul de cătină are în compoziţie de 2 ori mai multă vitamina C decât măceşul şi de 10 ori mai mult decât citricele, el constituind o importantă sursă de vitamina C. Planta mai conţine: vitaminele B1, B2, E, P, PP, provitamine D, carotenoide (α şi β-caroten, licopină, zeaxantină), acid folic, flavonoide (quercetină, kaempferol, siringetină, isoramnetină, miricetină), proantociani, acizi fenolici (galic, protocatechic, vanilic, salicilic, cinamic, cafeic, ferulic, p-cumaric), trans-resveratrol, acizi triterpenici (ursolic şi oleanolic), lipide (gliceride ale acizilor palmitic, oleic, linoleic, linolenic), oligoelemente (Ca, P, Mg, K, Fe, Na), steroli (β-sitosterol), zaharuri, etc.

POLEN
Se prezintă sub formă de pulbere granulată, fiind cules de albine, care îl recoltează de la numeroase specii de flori. După colectare, polenul are forma unor grăuncioare de culori variate, de la alb până la negru intens, predominant fiind cel galben, portocaliu sau brun. Polenul este considerat un aliment nutritiv datorită conţinutului ridicat în: proteine, aminoacizi esenţiali şi neesenţiali, glucide, minerale (calciu, fosfor, potasiu, fier, magneziu, iod), vitamine din complexul B (B1, B2, B3, B6, acid folic, B12), C, E, betacaroten, lipide (acid oleic, linoleic, palmitic, arahidonic), flavonoide (rutină, quercetină, miricetină), fenoli, enzime, etc. El manifestă proprietăţile florilor de la care a provenit astfel încât, polenul de tei este calmant şi sedativ, polenul de păpădie are acţiune depurativă, polenul de cimbrişor stimulează circulaţia sanguină, etc. Polenul fiind însă un amestec polifloral îmbină calităţile plantelor de la care a fost extras, fiind recomandat în: anemii, carenţe proteice, boli hepatice (datorită conţinutului ridicat de proteine şi aminoacizi are acţiune regenerantă la nivelul celulelor hepatice), carenţe de vitamine şi minerale, astenie, neurastenii, devitalizare, stări de oboseală şi slăbiciune, surmenaj, efort fizic şi intelectual, convalescenţă şi în geriatrie. De asemenea, polenul este un bun remediu pentru copiii astenici, rahitici, anemici, cu apetit capricios şi cu recurenţe infecţioase respiratorii.
Adulţi şi tineri peste 14 ani: câte 1 cpr. de 3 ori pe zi, înaintea mesei.
În situaţii solicitante pot fi administrate câte 2cpr. de 3 ori pe zi, înaintea mesei.
Copii între 10 şi 14 ani: câte ½ comprimat de 3 ori pe zi, înaintea mesei.
Copii sub 10 ani: se recomandă cu avizul medicului, în funcţie de vârstă şi greutate.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În dificultăţi de înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.