Florisept 20cpr - Alevia

Florisept 20cpr - Alevia

 

 

Pret cu TVA: 11.99 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - Florisept 20cpr - Alevia

Email Telefon

Florisept 20cpr - Alevia

Florisept 20cpr - Alevia

Recomandări:

Apără organismul de bacterii și virusuri, infecții și gripe. Este eficient împotriva durerilor în gât și a gâtului iritat, din afecțiuni la nivelul cavității bucofaringiene.

 
 

Compoziţie per 5 comprimate:

Propolis 400mg (extract 2:1), Ulei esenţial de Mentă 12,5mg (Mentha piperita), Ulei esenţial de Eucalipt 12,5mg (Eucalyptus globulus), Mentol 13mg, Salvie 150mg (Salvia officinalis, extract 4:1, 10% polifenoli), Ghimbir 20mg (Zingiber officinale, extract 5:1)

 

Descriere:

Propolisul apără organismul împotriva bacteriilor, virusurilor, paraziţilor și fungilor fiindcă are efecte anti-microbiene cu spectru larg. Vitamina C mărește rezistenţa organismului faţă de infecţii, răceli și gripe. Ghimbirul este eficient împotriva durerilor de gât, fiind un calmant ideal pentru inflamaţii. Salvia ameliorează simptomele răcelii datorită proprietăţilor antibiotice, antiinflamatorii și antivirale. Uleiurile esenţiale și mentolul au efect calmant asupra gâtului iritat din afecţiuni la nivelul cavităţii bucofaringiene și decongestionează mucoasa nazală.

 

Mod de administrare:

3-5 comprimate pe zi Dozele pentru copii se vor recomanda de catre medic.

 

Efecte:

• Ameliorează durerile de gât și inflamaţiile gâtului; desfundă nasul • Crește rezistenţa în faţa infecţiilor: laringite, amigdalite, rinofaringite • Efect benefic în infecţiile cauzate de bacterii: stafilococi, streptococi, virusuri gripali și respiratorii, fungi: candida.


spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.