CORAL D 90cps Vita Care

CORAL D 90cps Vita Care

 

 

Pret cu TVA: 69.76 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - CORAL D 90cps Vita Care

Email Telefon

CORAL D 90cps Vita Care

Beneficii :

  • este foarte usor asimilat de organism completand in mod firesc necesarul zilnic de minerale
  • se recomanda persoanelor cu nevoi crescute de calciu, minerale si vitamina D: femei dupa nastere, femei la menopauza, persoane cu deficit cronic de calciu si magneziu, persoane varstnice pentru mentinerea integritatii oaselor si buna functionare a muschilor
  • recomandat ca supliment esential de calciu in dieta persoanelor cu osteoporoza, osteomalacie, spasmofilie, tetanie, hipoparatiroidism, diferite boli nutritionale.

Compozitie :

  • Calciu din corali………………………………………………………………………………...1500mg
  • Magneziu ………………………………………………………………………………………....425mg
  • Vitamina D……………………………………………………………………………………..…..405UI
  • Excipienţi : gelatina, magneziu stearat

ACŢIUNE :

CORAL  D reprezintă o sursă naturală de calciu din corali şi minerale asociate, îmbogăţită cu magneziu şi vitamina D. Această combinaţie unică poate fi utilă tuturor acelora care doresc să aibă un sistem osteoarticular puternic și sănătos.

INDICAŢII:

Calciul este un element prezent din abundență în corpul uman, unde este indispensabil pentru menținerea sănătății sistemului osos, a dinților, contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive, la coagularea normală a sângelui. El intervine în funcţionarea normală a sistemului muscular și contribuie la metabolismul energetic normal. Calciul joacă, de asemenea, un rol în procesul de diviziune și de diferențiere celulară și contribuie la o neurotransmisie normală.

Pentru a fi asimilat şi a-și exercita funcţiile, calciul are nevoie de vitamina D şi de magneziu.

Magneziul contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului nervos și a sistemului muscular.            Are un rol important în menținerea sănătății psihice, a dinților și a sistemului osos. Magneziul contribuie la sinteza normală a proteinelor, la procesul de diviziune celulară și intervine în echilibrul electrolitic și metabolismul energetic celular.

Vitamina D, numită şi antirahitică, este esenţială pentru absorbția normală a calciului și fosforului în organism. Carenţa de vitamină D este urmată de scăderea nivelului de calciu din sânge şi poate provoca apariţia tetaniei, cu spasme la nivelul mâinilor, picioarelor şi laringelui. După vârsta de 45 de ani, lipsa vitaminei D sporeşte pierderea de masă osoasă specifică osteoporozei, manifestată mai ales la femei, ca o consecință a instalării menopauzei. Vitamina D contribuie la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea funcției normale a sistemului muscular și imunitar, la menținerea sănătății sistemului osos și participă la procesul de diviziune celulară.

Coral D poate fi util persoanelor cu nevoi crescute de calciu, magneziu şi vitamina D: femei după naştere, femei la menopauză, persoane cu deficit cronic de calciu şi magneziu, persoane vârstnice pentru menţinerea integrităţii oaselor şi buna funcţionare a muşchilor, persoane cu nevoi crescute în perioada unor eforturi fizice susţinute (de ex., sportivi), pentru refacerea oaselor şi a muşchilor după perioade lungi de imobilizare sau accidente.

ATENŢIONĂRI SPECIALE :

Coral D este contraindicat persoanelor cu hipercalcemie. În cazul femeilor însărcinate sau celor care alăptează este necesară recomandarea medicului. A se administra cu prudență copiilor sub 12 ani. Recomandăm consult de specialitate înainte de  autoadministrarea oricărui supliment alimentar.

MOD DE ADMINISTRARE :

 ADULŢI – 1-3* cps /zi, timp de minim 3 luni

*DR – Doza Recomandata

FORMA DE PREZENTARE :

Cutie cu 9 blistere, fiecare blister conţine 10 capsule .

MENŢIUNI :

         A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.