Borago Oil 30cps   Vita Care

Borago Oil 30cps Vita Care

 

 

Pret cu TVA: 31.07 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - Borago Oil 30cps Vita Care

Email Telefon

Borago Oil 30cps Vita Care

Beneficii :

  • adjuvant in tratarea artritei reumatoide cat si a eczemelor,
  • poate reduce sau preveni inflamatia si uscaciunea pielii,
  • componenta importanta a programului de scadere in greutate,
  • sporeste elasticitatea si micsoreaza permeabilitatea vaselor,
  • preintampina formarea depunerilor de colesterol in interiorul arterelor.

Compozitie :

  • Ulei de Borago officinalis (Limba mielului) GLA ≥ 20%……………….….………….500mg
  • Excipienţi : gelatina, glicerina

ACŢIUNE :

BORAGO OIL ( Limba mielului) este utilizat cu succes ca si adjuvant in tratarea artritei reumatoide cat si a eczemelor, dermatitei seboreice sau alte afectiuni ale pielii, de asemenea poate reduce sau preveni inflamatia si uscaciunea acesteia. Constituindu-se in suportul de sinteza al prostaglandinelor intareste sistemul imunitar, protejand organismul impotriva bolilor. Intervine de asemenea in mentinerea balantei hormonale.

INDICAŢII:

Borago oil contine o cantitate mare de acizi grasi esentiali de tip GLA si este obţinut prin presarea la rece a semintelor plantei Borago officinalis (Limba mielului). Acizii grasi polinesaturati sunt acizii organici cu rol foarte important in organism, dar care nu pot fi produsi de catre acesta, ci sunt sintetizati numai de plante. Datorita continutului de vitamina E si acizi grasi polinesaturati esentiali de tipul acizilor alfa si gama-linolenic in compozitia extractului, produsul Borago Oil mentine nivelul optim al colesterolului , scade tensiunea arteriala , regleaza greutatea corporala, amelioreaza simptomele premenstruale inclusiv mastalgia, imbunatateste funcţionarea sistemului imunitar , mentine echilibru hormonal, si este recomandat si in neuropatia diabetica si dermatitele atopice. Borago Oil impiedica si deshidratarea tesuturilor si incetineste procesul de imbatranire. Rolul acizilor grasi(GLA) este in cresterea normala a vaselor de sange (sporind elasticitatea si micsorand permeabilitatea vaselor) si preintampina formarea depunerilor de colesterol in interiorul arterelor. GLA este parte componenta importanta a programului de scadere in greutate. Datele stiintifice sugereaza ca acesti nutrienti favorizeaza metabolismul grasimilor, arzand astfel caloriile. Acizii grasi din compozitia Borago Oil contribuie la asigurarea unui nivel constant de energie si “pastreaza” senzatia de satietate mai mult timp. Vitaminele liposolubile (A, D, E si K) se absorb doar in “prezenta” acizilor grasi polinesaturati.

ATENŢIONĂRI SPECIALE :

Borago Oil nu se recomanda in cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor diagnosticate cu epilpsie si/sau schizofrenie si celor aflate sub medicatie cu heparina. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

MOD DE ADMINISTRARE :

1 – 3 capsule/zi, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE :

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule .

MENŢIUNI :

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti

spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.