RESVIDA 100MG 30CPS COSMO PHARM

RESVIDA 100MG 30CPS COSMO PHARM

 

 

Pret cu TVA: 161.32 Lei

Pret cu TVA: 137.34 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - RESVIDA 100MG 30CPS COSMO PHARM

Email Telefon

RESVIDA 100MG 30CPS COSMO PHARM

RESVIDA 100MG 30CPS COSMO PHARM


SUPLIMENT ALIMENTAR

Ingrediente: ulei extra virgin de masline (emulsifiant), capsula (gelatina, glicerina, apa purificata, colorant: suspensie de Annatto / Bixa orellana, in ulei de Floarea-soarelui), ResviGel RESVida Resveratrol cu min. 99% trans-resveratrol, ceara galbena de albine (agent de separare), lecitina din soia (emulsifiant). Contine soia. Valori nutritionale: 30.186kj/7.214kcal/cps.

Informatii nutritionale

Cant./cps

%DZR

RESVida Resveratrol

100 mg

**

Doza Zilnica Recomandata cf. Directivei 2008/100/EC       Doza zilnica nu a fost stabilita.

 

ACTIUNI:

RESVIDA este cea mai pura forma de trans-resveratrol, cu o puritate de peste 99%, standard neegalat de nici o alta forma de resveratrol. resVida ofera protecatie cardiovasculara si cerebrala. Sustine integritatea si functia normala a miocardului si a valvelor. Ajuta la reducerea agregarii plachetare si mentine buna functionare a circulatiei periferice. Mentine valorile normale ale colesterolului si ale tensiunii arteriale. Regleaza metabolismul lipidelor din ficat si distruge tesutul adipos in exces.  Este printre cei mai puternici antioxidanti, reduce efectele imbatranirii si sustine longevitatea.

 

ADMINISTRARE:

1-2 capsule pe zi inainte de masa. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Nerecomandat persoanelor care au hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

CONDITII DE PASTRARE: la temperatura camerei, la loc ferit de lumina si umiditate.

logoul si marca resVida sunt proprietati exclusive ale Koninklijke DSM N.V. Netherlands. logoul si marca ResviGel sunt proprietati exclusive ale Tishcon Corp. USA. Nu acceptati decat produsul original!

 

36.6 g e

 

6424272000850

 

30 capsule

NOTIFICAT DE SNPMAPS

NR. 9052 / 2014

Fabricat de: TISHCON CORP., USA

ASIGURATI-VĂ CĂ SIGILIUL ESTE INTACT

 

 

 

spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.