Enzymcare 30cps vita Care

Enzymcare 30cps vita Care

 

 

Pret cu TVA: 23.98 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - Enzymcare 30cps vita Care

Email Telefon

Enzymcare 30cps vita Care

Beneficii :

  • bogata in papaina – usureaza digestia
  • combate neplacerile cauzate de un regim alimentar inadecvat (balonari, jena gastrica, senzatie de "prea-plin” etc)
  • eficient si in caz de insuficienta pancreatica si chiar in infectii cu paraziti intestinali
  • prin continutul sau de antioxidanţi Papaya are beneficii anticanceroase, antiimbatranire si detoxifiante, fiind totodata un bun energizant.
  • prin continutul de vitamina C si alte enzime, Papaya accelereaza cicatrizarea plagilor si vindecarea postoperatorie

Compozitie :

  • Extract din fructe de Papaya(Carica papaya) 4 :1…..…………………………………………100mg
  • Excipienţi : dextrina

ACŢIUNE :

PAPAYA este bogata in papaina, o enzima recomandata pentru probleme digestive si in mod deosebit pentru pre-digestia carnii inca inainte de a ajunge in intestin. Papaya actioneaza ca un supliment ideal pentru perioadele de dupa mesele bogate , poate imbunatati natural digestia in cazul balonarilor, arsurilor gastrice, senzatiei de "prea-plin” etc. Papaya este folositoare in curele de slabire si a dat rezultate bune in tratarea celulitei.

INDICAŢII:

Denumita si „fructul ingerilor’’, Papaya este bogata in magneziu, potasiu, fier, calciu si alte minerale precum si vitamine (contine mai multa vitamina C decat kiwi) A, C, E si cu un conţinut de beta-caroten mai mare decat morcovul.
Din fructele de Papaya se extrage o enzima foarte importanta pentru organism – papaina, enzima asemanatoare cu pepsina produsa de organismul uman. Papaina este o enzima necesara pentru descompunerea si prelucrarea proteinelor. Papaina actioneaza asupra carnii consumate, inainte de a se incepe procesul digestiv al acesteia in stomac. Actioneaza ca un supliment ideal pentru perioadele de dupa mese. Imbunatateste in mod natural digestia si combate neplacerile cauzate de un regim alimentar inadecvat (balonari, jena gastrica, senzatie de "prea-plin” etc).
Studiile i-au demonstrat eficienta si in caz de insuficienta pancreatica si chiar in infectii cu paraziti intestinali. Prin continutul sau de antioxidanti Papaya are beneficii anticanceroase, antiimbatranire si detoxifiante, fiind totodata un bun energizant.
De asemenea suprima secretia de progesteron la femei, avand in felul acesta proprietăti contraceptive. Prin continutul de vitamina C si alte enzime, Papaya accelereaza cicatrizarea plagilor si vindecarea postoperatorie. De asemenea imbunatateste functiile vizuale si totodata previne arsurile solare si cancerul de piele datorita continutului de beta-caroten, substanta care se depune la nivelul pielii si are rol protector, inlaturand efectele negative ale razelor solare.

ATENŢIONĂRI SPECIALE :

Papaya este contraindicata in sarcina – studiile arata efecte teratogenice si embriotoxice, persoanelor cu astm, femeilor care alapteaza si nu trebuie asociata cu anticoagulante(warfarina). Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

MOD DE ADMINISTRARE :

1 - 3 capsule/zi, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE :

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule .

MENŢIUNI :

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti

spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.