Detoxifiant 60 comprimate Dacia Plant

Detoxifiant 60 comprimate Dacia Plant

 

 

Pret cu TVA: 17.44 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - Detoxifiant 60 comprimate Dacia Plant

Email Telefon

Detoxifiant 60 comprimate Dacia Plant

Detoxifierea reprezintă procesul de eliminare a toxinelor din organism. Procesul de acumulare a acestora are loc în timp, ca urmare a consumului de alimente (tratate cu aditivi), medicamente, a viciilor legate de fumat şi exces de alcool, poluării atmosferice, problemelor de sănătate (datorate constipaţiei şi edemelor), sedentarismului, obezităţii, etc. Detoxifierea reduce incidenţa de apariţie a stărilor de oboseală cronică, constipaţie, balonare, indigestie, dureri de cap, bolilor de piele, senzaţiei de greutate a membrelor şi constă în reducerea retenţiei hidrice, a eliminării toxinelor şi produşilor reziduali din organism.
Produsul DETOXIFIANT este un amestec din plante, conceput cu scopul de a realiza procese de detoxifiere renală, hepatică, intestinală şi cutanată prin efectele de drenaj, care permit obţinerea unei maxime eficienţe în procesul de epurare realizat la nivelul întregului organism.

Actiuni

depurativ (stimulează funcţiile de eliminare), diuretic, laxativ, diaforetic (amplifică transpiraţia), detoxifiant, antialergic, antigutos, tonic amar.

Indicatii

se utilizează ca adjuvant în: curele de detoxifiere a organismului, constipaţie, edeme, gută, alergii, acnee, eczeme de diverse etiologii rezistente la tratament, psoriazis, obezitate, celulită, intoxicaţii cronice diverse (cu alcool, cafea, tutun, medicamente de sinteză, etc), hemoroizi, varice şi sechele de tromboflebită, diabet zaharat (mai ales atunci când este asociat cu obezitate sau cu valori crescute ale colesterolului), afecţiuni tumorale, îmbătrânire prematură.

Contraindicatii

sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.
Compozitie
Plante: brusture (140mg), trei fraţi pătaţi (140mg), senna (80mg), soc (80mg), angelica (20mg), cardamom (20mg), ulei esenţial de ienupăr (5mg), ulei esenţial de salvie (5mg).

Ingrediente inactive: lactoză, celuloză microcristalină, aerosil.

SENNA (Cassia angustifolia) Originar din zona tropicală, Cassia angustifolia este un subarbust exotic, cu înălţimea de cca. 1m, a cărui frunze sunt utilizate în tratamentul constipaţiei. Ca laxativ de contact, senna este o plantă care măreşte peristaltismul prin iritarea mucosei intestinale, efectul laxativ fiind datorat compuşilor antrachinonici (senozidele A, B, C şi D).

ANGELICĂ (Angelica archangelica)
Originară din Siria, angelica mai este denumită şi planta celor 7 arhangheli, în medicina populară fiind utilizată pentru tratarea ciumei, purificarea sângelui, precum şi în cazul otrăvirilor sau a muşcăturilor de şarpe. Planta conţine: flavonoide, ulei esenţial (alcătuit din α şi β-pinen, limonen, terpinolen, sabinen şi felandren) şi lactone macrociclice (fridelanolidă, angelicalactonă), substanţe bioactive cu acţiune diuretică, depurativă, expectorantă şi bactericidă. Alte proprietăţi: tonic digestiv, stomahic, carminativ, antispastic, antiinflamator, anticoagulant, emenagog, febrifug, stimulent cerebral şi calmant al sistemului nervos.

TREI FRAŢI PĂTAŢI (Viola tricolor)
Delicată şi des întâlnită în flora spontană, trei fraţi pătaţi este cea mai eficientă plantă cu acţiune antialergică şi depurativă din ţara noastră. Trei fraţi pătaţi conţine: flavonozide (violantină, orientină, vitexină, izovitexină, vincenină), antocianozide (violanină), alcaloizi (violină) şi saponozide triterpenice, substanţe bioactive cu acţiune diuretică, depurativă şi uşor laxativă, care activează procesele de eliminare a toxinelor din sânge pe cale renală, sudoripară şi intestinală.

BRUSTURE (
Arctium lapa) Brusturele este o plantă utilizată în Evul Mediu pentru tratarea leprei şi a cancerului, în zilele noastre ea fiind întrebuinţată în medicina tradiţională ca purificator al sângelui. Planta conţine: compuşi polienici şi poliinici lineari (arctiină, arctiol, arctinal, acid arctic) sau ciclici (lapafeni), daucosterol, mataresinol, lappaol şi principii amare sesquiterpenice (arctiopicrină), substanţe bioactive cu acţiune laxativă, diuretică şi diaforetică, ce realizează detoxifierea intestinală, renală şi cutanată.

SOC (Sambucus nigra)
Socul reprezintă una din cele mai cunoscute plante depurative utilizate în medicina tradiţională. Florile de soc au în compoziţie flavone, saponozide şi uleiuri esenţiale, substanţe bioactive cu acţiune diuretică, diaforetică şi uşor laxativă.

CARDAMOM (Eletaria cardamomum) Condiment aromatic extrem de plăcut, cardamomul este utilizat de sute de ani în lumea arabă, cafeaua cu cardamom fiind un simbol al ospitalităţii şi prestigiului. În medicina tradiţională se întrebuinţează ca: tonic digestiv, detoxifiant şi depurativ.

ULEI ESENŢIAL DE SALVIE (Salviae aetheroleum)
Uleiul esenţial de salvie conţine: α şi β-pinen, camfen, limonen, β-cariofilen şi terpinolen. Introducerea uleiului de salvie în această compoziţie are rolul de potenţare a efectului depurativ şi detoxifiant.

ULEI ESENŢIAL DE IENUPĂR (Juniperi aetheroleum) Ienupărul este una din cele mai puternice plante detoxifiante autohtone. Uleiul esenţial de ienupăr (alcătuit din limonen, γ-terpinen, α şi β-pinen şi sabinen) acţionează predominant la nivelul rinichilor prin amplificarea diurezei, realizând astfel eliminarea toxinelor pe cale urinară.
Administrare

Adulţi: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, înaintea mesei;
Copii şi tineri între 10 şi18 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, înaintea mesei.
Copii sub 10 ani: se administrează cu avizul medicului, în funcţie de vârstă şi greutate.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În dificultăţi de înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.