»  Imunitate

Cordyang 10fiole 10ml Yong Kang

Cordyang 10fiole 10ml Yong Kang

 

 

Pret cu TVA: 15.26 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - Cordyang 10fiole 10ml Yong Kang

Email Telefon

Cordyang 10fiole 10ml Yong Kang

Cordyang 10fiole 10ml Yong Kang


CORDYANG - Cordyceps sinensis extract
cutie cu 10 fiole a 10 ml (2000mg cordyceps)
Cordyceps sinensis extract este utilizat în medicina  traditionala chineza ca un excelent stimulator al imunitatii, potentiator al performantelor fizice si al longevitatii, energizant si revigorant al sistemului reproducator.
Efecte: Imunostimulator în raceli frecvente, hepatoprotector (adjuvant în hepatite acute, cronice, detoxifiant hepatic), nefroprotector (în timpul administrarii de cyclosporine si antibiotice de tip aminoglicozide). Are efect benefic în palpitatii. Creste fertilitatea si potenta sexuala. Actioneaza ca antioxidant.  Scade nivelul colesterolului sangvin. Este eficient în tulburari de memorie si dificultati de concentrare. Amelioreaza disconfortul dat de picioarele obosite.
 
Compozitie: Fiecare fiola contine 2000 mg pulbere de Cordyceps sinensis si sirop de fructoza qs.
Utilizare: Oral, agitati bine fiola înainte de a bea continutul. Una sau doua fiole, o data sau de doua ori pe zi, înainte de micul dejun sau înainte de culcare. Se poate lua cu apa plata sau minerala, lapte, suc de fructe, bauturi ne-alcoolice sau slab alcoolizate.
Atentionari: A se evita în timpul sarcinii. A nu se lasa la îndemâna si vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa înlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se utiliza dupa data de expirare înscrisa pe ambalaj. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic (maximum 4 fiole/zi).
Conservare: A se pastra în ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25◦C) si ferit de lumina dire
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.