RESVERATROL SINCRO 60CPR Alevia

RESVERATROL SINCRO 60CPR Alevia

 

 

Pret cu TVA: 81.75 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - RESVERATROL SINCRO 60CPR Alevia

Email Telefon

RESVERATROL SINCRO 60CPR Alevia

RESVERATROL SINCRO 60CPR Alevia

Recomandari:

Recomandat in diminuarea stresului și în combaterea îmbătrânirii, migrene, accident vascular cerebral, mâini și picioare reci.

 

Compozitie per 2 comprimate:

Resveratrol 40 mg (200 mg Poligonum cuspidatum 20%) Ceai verde 300mg (Camellia sinensis 90% polifenoli) Sâmburi de struguri 500mg (Vitis Vinifera 5:1

 

Descriere:

Această asociere este benefică pentru sistemul cardiovascular, reducerea stresului şi menţinerea tinereţii organismului. Resveratrolul reduce riscul apariţiei bolilor de inimă cu 30-40%, prevenind apariţia trombozelor, reduce nivelul colesterolului LDL și al trigliceridelor, previne apariţia cardiopatiei ischemice, susţine valorile normale ale TA. În plus, are acţiune puternic antioxidantă, energizantă, anti-îmbătrânire, antitumorală, antiinflamatoare, antialergică, neuroprotectoare. Frunzele de ceai verde sunt recunoscute pentru puternicul efect antioxidant, ce întârzie procesul de îmbătrânire și pentru proprietăţile imunomodulatoare, antiinflamatoare, diuretice, de scădere a colesterolului LDL și de normalizare a glicemiei. Sâmburii de struguri sunt antioxidanţi de excepţie și fortifică sistemul imunitar, cu efect de prevenire a îmbătrânirii premature și de menţinere a sănătăţii inimii.

 

Mod de administrare:

Câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineaţa și la prânz, preferabil pe stomacul gol.

 

Efecte:

Efect benefic în diminuarea stresului și în combaterea îmbătrânirii; • protejează inima: protejează în sindromul de ischemie; • efect benefic în hipertensiune, aritmii, insuficienţă cardiacă, reduce fibrozarea miocardului și a valvelor cardiace; • efect benefic în cancer și terapiile antitumorale; • efect benefic în normalizarea colesterolului și trigliceridelor; • protejează creierul, reduce demineralizările, redă claritatea și îmbunătăţește memoria; • efect benefic în depresie, anxietate, Alzheimer, Parkinson; • efect benefic în: migrene, accident vascular cerebral, mâini și picioare reci, claudicaţie intermitentă, vene varicoase, edeme, vertij.


spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.