PROPOLIS C-TARE 30CPR Alevia

PROPOLIS C-TARE 30CPR Alevia

 

 

Pret cu TVA: 14.17 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - PROPOLIS C-TARE 30CPR Alevia

Email Telefon

PROPOLIS C-TARE 30CPR Alevia

PROPOLIS C-TARE 30CPR Alevia

Recomandări:

Eficient împotriva durerilor în gât, ajută la prevenirea racelii și întârește sistemul imunitar.

 
 Compoziție per 4 comprimate:

Propolis 500mg (extract 2:1), Vitamina C 200mg DZR 225% , Salvie 140 mg (Salvia officinalis, extract 4:1, 10% polifenoli), Ghimbir 20mg (Zingiber officinale, extract 5:1).

 

Descriere:

Propolisul este unul dintre cele mai puternice remedii ale naturii, fiind pentru stupul de albine o adevărată pavăză. Apără organismul împotriva bacteriilor, virusurilor, paraziţilor și fungilor fiindcă are efecte anti-microbiene cu spectru larg. Vitamina C mărește rezistenţa organismului faţă de infecţii, răceli și gripe. Ghimbirul este deosebit de eficient împotriva durerilor de gât, fiind un calmant ideal pentru inflamaţii. Salvia este recunoscută pentru proprietăţile antibacteriene puternice, care ajută la menţinerea sănătăţii nasului, gâtului și ochilor. De asemenea, ameliorează simptomele răcelii.

 

Mod de administrare:

4 - 5 comprimate masticabile pe zi la adulţi. 2 - 3 comprimate masticabile pe zi la copii.

 

Efecte:

• Ameliorează durerile de gât; • Crește rezistenţa faţă de infecţiile de tipul laringitelor, amigdalitelor și rinofaringitelor; • Efect benefic în infecţiile localizate la nivelul cavităţii bucale, tractului respirator cauzate de bacterii: stafilococi, streptococi, și virusuri gripali și respiratorii; • Calmant pentru inflamaţiile gâtului, sinuzită, răgușeală, congestii respiratorii; • Efect benefic în prevenirea răcelii


spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.