»  Stres

NOCTURN 30CPR Alevia

NOCTURN 30CPR Alevia

 

 

Pret cu TVA: 19.62 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - NOCTURN 30CPR Alevia

Email Telefon

NOCTURN 30CPR Alevia

NOCTURN 30CPR Alevia

Recomandări:

Pentru somn profund si odihnitor.

 

Compoziţie:

Valeriana officinalis 120 mg (0,9% acid valerenic), Hamei 50 mg (extract 0,3% rutin), Passiflora Incarnata 50 mg (4% flavonoide)

 

Descriere:

Nocturn induce starea de relaxare necesara instalarii somnului si influenteaza pozitiv calitatea sa. El contine o formula din substante active verificate prin studii clinice efectuate pe plan european: valeriana, passiflora, hamei. Valeriana este cea mai cunoscuta si utilizata planta cu efect sedativ. Intr-un studiu stiintific controlat, administrarea valerianei a aratat ca pacientii se simteau semnificativ mai odihniti la trezire, resimteau o mai buna calitate a somnului si ziua se simteau mai putin obositi. Passiflora are efect tranchilizant si linisteste nervozitatea excesiva, anxietatea si starile depresive. Dintre multiplele atribute ale hameiului, cea mai importanta este puterea de a induce somnul si echilibrul senzorial. Fiecare planta actioneaza asupra diverselor faze ale somnului, completandu-se. Numar comprimate 30.

 

Mod de administrare:

2 comprimate cu 1 ora inainte de culcare.

 

Efecte:

Relaxeaza organismul; reduce stresul, nervozitatea; calmeaza psihicul surescitat; induce somnul; influenteaza pozitiv durata si profunzimea somnului.


spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.