Muguri de Vita de Vie (30mon x 1.5ml) Hofigal

Muguri de Vita de Vie (30mon x 1.5ml) Hofigal

 

 

Pret cu TVA: 13.08 Lei

 

Comanda acest produs

» Trimite pe:
Comanda instant - Muguri de Vita de Vie (30mon x 1.5ml) Hofigal

Email Telefon

Muguri de Vita de Vie (30mon x 1.5ml) Hofigal

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: o monodoză de 1,5 ml conţine extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeţi de viţă de vie (Vitis vinifera). Conţine alcool etilic 45% vol.

Despre produs:
Acţiune: antiinflamatoare (în inflamaţiile cronice şi recidivante ale aparatului osteoarticular), imunomodulatorie, stimulează sistemul reticuloendotelial, antireumatică, normalizează valorile proteinelor serice (albumine,  alfa1-, alfa2- şi beta-globuline, beta-lipoproteine, gama globuline) şi a colesterolului total.
Recomandări: reumatism articular acut, reumatism degenerativ cronic, coxartroză, gonartroză, artroze generalizate, artrite deformante ale micilor articulaţii (poliartrita reumatoidă), manifestări articulare din gută, rectocolita ulcerohemoragică, sindroamele caracterizate prin hipergamaglobulinemie, leucocitoză şi limfocitoză, coadjuvant în limfoame, osteoporoză, hemoragie uterină din menopauză, neoformaţiuni cutanate (veruci, nevi etc.).

Mod de administrare: 1 monodoză de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluată în puţină apă, cu 15 minute înainte de mesele principale; în asocieri 1monodoze de 1,5 ml extract o dată pe zi sau după recomandarea medicului.
Preparatul diluat se ţine cât mai mult în gură pentru favorizarea absorbţiei prin mucoasa bucală şi apoi se înghite treptat.
În funcţie de afecţiune se poate asocia cu alte extracte glicerinohidroalcoolice: în reumatism poliarticular cronic cu pinul şi coacăzul negru; în artroze cu mesteacănul pufos, pinul şi coacăzul negru; în leucocitoză, limfocitoză cu castanul sălbatic şi cătina roşie; în osteoporoză cu coacăzul negru şi pinul; în angine recidivante cu nucul. La recomandarea medicului se pot schimba asocierile.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.

spacer
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter
Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012