Muguri de Stejar (30mon x 1.5ml) Hofigal

Muguri de Stejar (30mon x 1.5ml) Hofigal

 

 

Pret cu TVA: 13.08 Lei

 

Comanda acest produs

» Trimite pe:
Comanda instant - Muguri de Stejar (30mon x 1.5ml) Hofigal

Email Telefon

Muguri de Stejar (30mon x 1.5ml) Hofigal

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: o monodoză de 1,5 ml conţine extract glicerinohidroalcoolic 1 DH din muguri proaspeţi de stejar. Conţine alcool etilic 45% vol.

Despre produs:
Acţiune: imunostimulatoare nespecifică şi stimulatoare poliendocrină (corectează activitatea secretorie corticosuprarenală, ovariană, testiculară), susţine reglarea funcţiei intestinale, normalizează valorile proteinelor serice, efect antisenescent, drenor universal.

Recomandări: insuficienţă corticosuprarenală, hipotensiune arterială, astenie de primăvară, astenie sexuală în andropauză şi menopauză, frigiditate, impotenţă, azoospermie, tulburări menstruale, atonie vaginală, senescenţă precoce, constipaţie, parodontoză, alergii, depresie.

Mod de administrare: 1 monodoză de 1,5 ml de 1-2 ori pe zi, diluată în puţină apă, cu 15 minute înainte de mesele principale; în asocieri 1-2 monodoze de 1,5 ml o dată pe zi sau după recomandarea medicului.
Preparatul diluat se ţine câteva secunde în gură pentru favorizarea absorbţiei prin mucoasa bucală, apoi se înghite treptat.
În funcţie de afecţiune se poate asocia cu alte extracte glicerinohidroalcoolice: în surmenaj fizic şi intelectual, stări de denutriţie cu porumbarul; în parodontoză cu pioree alveolo-dentară cu bradul şi mesteacănul pufos; în fragilitate capilară cu tendinţă de echimoze cu castanul sălbatic; în dismenoree cu zmeurul şi salcie-amenţi; în hiposuprarenalism cu hipotensiune arterială, alergii cu coacăzul etc. La recomandarea medicului se pot schimba asocierile.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter
Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012