Momyrtidiab 60cps Hypericum

Momyrtidiab 60cps Hypericum

 

 

Pret cu TVA: 18.53 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - Momyrtidiab 60cps Hypericum

Email Telefon

Momyrtidiab 60cps Hypericum

Momyrtidiab 60cps Hypericum

Compozitie
:

Extract natural integral din: Vaccinium myrtillus, Momordica charantia.

Proprietati:

Aceasta combinatie de extracte naturale cu proprietati terapeutice deosebite, actioneaza ca hipoglicemiant natural datorita celor doua surse de insulina vegetala: charantina, substanta activa din fructele de Momordica charantia si myrtillina, substanta activa din fructele de Vaccinium myrtillus. Amelioreaza afectiunile caracteristice diabeticilor, cauzate de circulatia periferica defectuoasa. Ajuta la tratarea sau ameliorarea infectiilor digestive, a infectiilor urinare, intestinale si a bolilor reumatice. Restabileste functia imunitara slabita, ca urmare a folosirii timp indelungat a antibioticelor sau a altor medicamente. Reduce grasimile si colesterolul din sange, normalizand cele doua forme de colesterol. Previne sau intarzie tulburarile neurologice datorate inaintarii in varsta; este benefic in ameliorarea sechelelor de infarct miocardic, imbunatateste activitatea inimii.

Mod de utilizare:

Pentru adulti, doza recomandata este de 3-6 capsule pe zi, cate 1-2 capsule dupa fiecare masa principala in cure de 6 saptamani. Pauza 10 zile si cura se poate repeta. O cutie contine 60 capsule a cate 215 mg.

Recomandari:

Adjuvant in : scaderea glicemiei crescute la persoanele cu diabet zaharat non-insulino dependent, si in cazurile de diabet zaharat insulino dependent, cu scopul de a preveni afectiunile circulatiei periferice (retinopatia diabetica, hipertensiunea arteriala, flebite, arterite), hipercolesterolemie. Adjuvant in : infectii digestive (candidoza bucala si digestiva, enterite, enterocolite), micoze, infectii urinare (nefrite, uretrite, cistite, calculoza urinara) si afectiuni reumatice.
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.