Mladite de Zmeur 50ml Dacia Plant

Mladite de Zmeur 50ml Dacia Plant

 

 

Pret cu TVA: 13.19 Lei

 

Comanda acest produs

» Trimite pe:
Comanda instant - Mladite de Zmeur 50ml Dacia Plant

Email Telefon

Mladite de Zmeur 50ml Dacia Plant

MLĂDIȚE DE ZMEUR
(Rubus idaeus)

    Gemoderivatele sunt extracte glicerohidroalcoolice obţinute din ţesuturi meristematice (muguri, mlădiţe, etc.). Mugurii şi mlădiţele plantelor reprezintă ţesuturi embrionare vegetale care condensează proprietăţile farmacodinamice ale frunzelor şi fructelor, având efecte mai ample decât acestea.
   Ţesuturile meristematice cuprind şi celule stem vegetale (celule nediferenţiate cu capacitate de autoregenerare şi diferenţiere în celule cu funcţii specializate, având rol de regenerare celulară în organismele vii), similare celulelor stem din organismele umane și animale.
   Hormonii vegetali de creştere din aceste ţesuturi, cum sunt auxinele şi gibberelinele, stimulează detoxifierea celulară prin eliminarea produşilor metabolici toxici, a celulelor moarte din sistemul de apărare al organismului şi a complexelor autoimune care afectează funcţia celulară.

   Gemoderivatele DACIA PLANT sunt obţinute prin prelucrarea mlădiţelor şi/sau mugurilor la 2-3 ore după recoltare şi, astfel, se extrag substanţele bioactive specifice – aminoacizi, proteine, hormoni vegetali de creştere (auxine, gibbereline, citokine), vitamine, enzime, minerale, flavonoide, taninuri, răşini, etc – cu o mare eficienţă.

    Gemoderivatele obţinute din mlădițe de zmeur acţionează la nivelul:
• axei hipofizo-ovariene
• aparatului genital feminin (ovare şi uter), având rol de reglare hormonală.

Actiuni

- reglatoare hormonală feminină,
- antispastică uterină,
- echilibrează axa hipotalamo-hipofizo-ovariană.

Indicatii

se utilizează ca adjuvant în:
- hipogonadism la femei
- tulburări menstruale (amenoree, hipomenoree, oligomenoree, dismenoree),
- mastodinie, mastopatie fibrochistică,
- chisturi ovariene
- sterilitate feminină,
- iminenţă de avort,
- frigiditate,
- menopauză.

Contraindicatii

Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente medicamentoase (neurologice, psihiatrice, etc) care nu permit consumul de alcool.

Precautii

În sarcină şi alăptare se administrează numai cu recomandarea medicului.
Datorită conţinutului de alcool, se recomandă prudență la administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică.

Observatii

În hipogonadism, tulburări menstruale (amenoree, hipomenoree, oligomenoree, dismenoree), sterilitate şi în menopauză se recomandă asocierea gemoderivatului cu produsul DONG QUAI comprimate (pentru potenţarea efectului).
În mastodinie şi mastopatie fibrochistică se recomandă asocierea produsului cu MUGURI DE ARIN-ALB gemoderivat (pentru potenţarea efectului).
În chisturi ovariene se recomandă asocierea produsului cu următorul amestec de plante: creţişoară, traista-ciobanului, coada-racului şi salvie (în părți egale), administrat sublingual sub formă de pulbere (se ia câte o linguriţă de pulbere din amestecul de plante de 4 ori pe zi, pe stomacul gol, în cure de minim 3 luni).
Plante: zmeur (Rubus idaeus) - mlădițe (10%).
Solvenţi: apă, glicerină, alcool etilic 33,3% vol.
Raport plantă/solvent – 1:10
Produsul nu conţine conservanţi şi coloranţi artificiali.
Administrare
INTERN:
Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte 1ml de soluţie adăugat la 100ml de apă sau ceai (jumătate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.
Copii între 7 şi 14 ani: câte 0,3-0,6ml de soluţie adăugaţi la 100ml de apă sau ceai (jumătate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, în funcţie de vârstă şi greutate.
Copii sub 7 ani: numai cu recomandarea medicului.
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter
Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012