»  Femina

Menocare 30cps Vita Care

Menocare 30cps Vita Care

 

 

Pret cu TVA: 23.98 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - Menocare 30cps Vita Care

Email Telefon

Menocare 30cps Vita Care

Menocare

Beneficii :

  • ajuta la reducerea simptomelor asociate menopauzei
  • ajuta la eliminarea tesuturilor adipoase si la combaterea sterilitatii feminine
  • este recomandata ca adjuvant in tratarea hipertensiunii arteriale, afectiunilor intestinelor si stomacului, ale maduvei spinarii, tremurului membrelor
  • recomandata in stimularea menstruatiei, calmarea ciclurilor menstruale dureroase
  • are proprietati coleretice, antimicrobiene, antiinflamatoare.

Compozitie :

  • Pulbere din extract de Salvie(Salvia officinalis)...................................................................................100mg
  • Excipienţi : dextrina

ACŢIUNE :

SALVIA contine principii cu efect estrogenic (asemanatoare hormonilor feminini), saruri minerale si vitamine, ajuta la reducerea simptomelor asociate menopauzei (scurgeri sanguine abundente si a bufeurilor de căldura) cat si celor menstruale (menstrele dureroase, durata prea mare, prea abundente, etc.). De asemenea ajuta la eliminarea tesuturilor adipoase si la combaterea sterilităţii feminine.

INDICAŢII:

Salvia are proprietăti coleretice, antimicrobiene, sedative, depurative, antitermice, expectorante, tonice, antiinflamatoare, antispastice, carminative, antiseptice, estrogene si astringente. Salvia este recomandata ca adjuvant in tratarea hipertensiunii arteriale, afectiunilor intestinelor si stomacului, ale maduvei spinarii, tremurului membrelor, inflamatiilor cailor respiratorii, oboselii fizice si psihice, nervozitatii, dar si in stimularea menstruaţiei, calmarea ciclurilor menstruale dureroase, reechilibrarea sistemului neuroendocrin, diabet, astenie, febra, stres, tonus sexual scazut, afte, stomatite, ulceratii ale pielii, tuse, bronsita, abcese dentare, transpiratie (in special nocturna), obezitate, celulita.

ATENŢIONĂRI SPECIALE :

Salvia nu se recomanda in cazul femeilor insarcinate. Supradozajul poate duce la iritatii gastrointestinale si convulsii.Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

MOD DE ADMINISTRARE :

1 – 3 capsule /zi, dupa mese, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE :

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule .

MENŢIUNI :

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti.

spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.