»  Oftalmice

Luteina 30cps Vita Care

Luteina 30cps Vita Care

 

 

Pret cu TVA: 39.79 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - Luteina 30cps Vita Care

Email Telefon

Luteina 30cps Vita Care

Beneficii :

  • ajuta la cresterea acuitatii vizuale,
  • impiedica uscarea conjunctivei si a corneei,
  • amelioreaza tulburarile de vedere,
  • protejeaza ochii de actiunea nociva a altor radiatii (computer, televizor etc.),
  • protejeaza pata galbena impotriva radiatiilor UV si a radicalilor liberi de oxigen.

Compozitie :

  • Pulbere din extract de flori de galbenele (Calendula officinalis) ………300mg
  • Excipienţi : dextrina

 

ACŢIUNE :

LUTEINA protejeaza retina si cristalinul, ajuta la cresterea acuitatii vizuale pe timp de noapte, poate impiedica uscarea conjunctivei si a corneei. LUTEINA vine în ajutorul persoanelor suferinde de probleme oculare oferind solutia complexa intr-un singur produs tuturor celor care au nevoie de un ajutor natural pentru mentinerea sanatatii si acuitatii vizuale .

INDICAŢII:

Luteina este un antioxidant benefic pentru sanatatea ochilor, a epidermei si a sistemului cardiovascular. Luteina se afla in concentratie mare in macula, o zona restransa a retinei si asigura protectie impotriva radicalilor liberi. Luteina joaca un rol important in protejarea sanatatii ochilor. Luteina este prezenta in cea mai mare concentratie in galbenele (Calendula officinalis). Multe studii stiintifice au aratat ca luteina protejeaza pata galbena impotriva radiatiilor UV si a radicalilor liberi de oxigen. Datorita acestor efecte, Luteina este asociata cu protectia impotriva degenerarilor maculare si a cataractei la persoanele în varsta. Luteina se acumuleaza in doua zone oculare: in pata galbena a retinei (macula) si la nivelul cristalinului, participand la protejarea acestora. Este recomandata pentru prevenirea si in caz de cataracta, pentru contracararea efectelor nocive ale radiatiilor ultra-violete, in preventia si tratarea aterosclerozei oculare si in general la tratarea tulburarilor de vedere Luteina este un produs ce ofera o ingrijire complexa a sanatatii ochilor dumneavoastra, protejandu-i impotriva efectelor nocive ale radiatiilor ultraviolete, infrarosii si ale altor radiatii (emise de televizor, computer,etc.). De asemenea, creste acuitatea vizuala pe timp de noapte si amelioreaza tulburarile de vedere.

ATENŢIONĂRI SPECIALE :

Nu se administreaza copiilor sub 12 ani, femeilor insarcinate sau celor care alapteaza. In caz de supradozaj poate da depigmentare. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

MOD DE ADMINISTRARE :

1 - 3 capsule/zi, dupa mese

FORMA DE PREZENTARE :

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule .

MENŢIUNI :

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti

spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.