Lemn Dulce 30cps Vita Care

Lemn Dulce 30cps Vita Care

 

 

Pret cu TVA: 23.98 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - Lemn Dulce 30cps Vita Care

Email Telefon

Lemn Dulce 30cps Vita Care

Beneficii :

  • ajuta la fluidificarea secretiilor traheo-bronsice si faringiene
  • este benefic in afectiuni ale cailor respiratorii superioare, insotite de procese inflamatorii, mai ales la copii si batrani
  • favorizeaza producerea mucoasei sanatoase a sistemului respirator
  • poate fi util pentru tusea seaca, suparatoare si chiar dureroasa
  • are actiune antivirala, antibacteriana si contribuie la functionarea normala a stomacului

Compozitie :

  • Extract pulbere din radacina de Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra)……………………………………………………….…300mg
  • Excipienţi : dextrina

ACŢIUNE :

LEMN DULCE ajuta la fluidificarea secretiilor traheo-bronsice si faringiene prin aceasta usurand expectoratia. Poate avea actiune mucilaginoasa si emolienta, de aceea este benefic in afectiuni ale cailor respiratorii superioare, insotite de procese inflamatorii, mai ales la copii si batrani.

INDICAŢII:

Substanta activa a plantei este acidul glicirizic, care favorizeaza producerea mucoasei sanatoase a sistemului respirator. Mai mult, are un rol important in eliminarea toxinelor de la nivelul plamanilor, tocmai de aceea, extractul de Lemn dulce poate face minuni pentru tusea seaca, suparatoare si chiar dureroasa. Extractul din radacina Le lemn dulce se foloseste adesea pentru vindecarea ulcerului gastric si a celui duodenal. In radacinile de Lemn dulce se gasesc glicirizina, saruri de potasiu, acid limveritic, asparagina, vitamine. Glicirizina este de 50 de ori mai dulce decât zaharul si actioneaza la fel ca si cortizonul. Extractul din radacina de Lemn dulce are actiune antiinflamatoare, antihistaminica, antialergicala si regleaza schimbul de apă si saruri. Fortificand sistemul imunitar si pe cel endocrin, radacina de Lemn dulce are efect tonic, ajuta la profilaxia si vindecarea starilor legate de activitatea SNC. Se administreaza ca antidepresiv. Eficienta terapeutica a radacinii de Lemn dulce se manifesta in actiunea spasmolitica asupra mucoasei intestinale, permitand relaxarea acesteia si eliminarea pungilor de gaze, destinderea musculaturii, scaderea secretiei glandelor digestive, stimularea producerii de suc gastric. Actiunea sa este in general fortifianta. Este un mijloc expectorant, mucilaginos si diuretic. In cazuri de tuse are actiune emolienta; blocheaza cresterea tumorilor, are actiune antivirala, antibacteriana si contribuie la functionarea normala a stomacului, stimuleaza peristaltismul tractului gastrointestinal.

ATENŢIONĂRI SPECIALE :

Nu se administreaza copiilor sub 12 ani, femeilor insarcinate sau celor care alaptează. Lemnul Dulce este interzis in hepatitele cronice, dischinezii biliare, ciroze, insuficienta renala severa, diabet, aritmii. Poate interactiona cu medicatia anticoagulanta, antihipertensiva, insulina, corticosteroizi, contraceptive si laxative. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

MOD DE ADMINISTRARE :

1 - 3 capsule/zi, dupa mese

FORMA DE PREZENTARE :

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule .

MENŢIUNI :

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti

spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.