Hormostim 30cps Vita Care

Hormostim 30cps Vita Care

 

 

Pret cu TVA: 34.88 Lei

 

Comanda acest produs

» Trimite pe:
Comanda instant - Hormostim 30cps Vita Care

Email Telefon

Hormostim 30cps Vita Care

Hormostim 30cps Vita Care

Ingrediente inactive : amidon din porumb, gel de siliciu micronizat,(capsula- gelatina, apa purificata)

Actiune:
HORMOSTIM reprezinta sursa de energie pentru celula nervoasa. Poate atenua starea de oboseala, fiind efficient si in cazul depresiilor . HORMOSTIM poate fi folosit ca adjuvant  in cazul unor boli ca senilitatea si schizofrenia. Poate reduce nevoia de alcool si poate stabiliza controlul mental asupra poftei de dulce.

Indicatii:
                Hormostim are la baza acidul glutamic, un aminoacid cu rol de neurotransmitator, care îmbunatateste activitatea sistemului nervos central. Este transformat în glutamina sau acid gamma-aminobutiric, alti doi aminoacizi cu rol de neurotransmitatori. Acidul glutamic este important pentru metabolismul zaharurilor si al grasimilor si ajuta la transportarea potasiului. Creierul foloseste acidul glutamic ca sursa de energie.
                Acidul glutamic are capacitatea de a colecta excesul de amoniac din organism, care poate inhiba creierul, si il converteste în glutamina. Pe lânga faptul ca are un rol important în dezvoltarea inteligentei (avand efect chiar si asupra copiilor retardati), glutamina s-a dovedit utila si în patologia alcoolismului. În ultimul timp a fost folosita cu rezultate bune în unele boli psihice ca senilitatea si schizofrenia, precum si pentru reducerea senzatiei de oboseala, stabilizarea controlului mental asupra poftei de dulce si influentarea pozitiva în cazul depresiilor.
              Celulele intestinului subtire, celulele renale si cele ale sistemului imunitar sunt mari consumatoare de acid glutamic, pe care îl folosesc ca substrat energetic. Hormostim se recomanda si în cazul cazul sportivilor deoarece s-a constatat ca acidul glutamic previne catabolizarea masei musculare, amplifica sinteza proteica, mareste depozitele de glicogen, ajuta la refacerea dupa efort si stimuleaza functia sistemului imunitar. În conditii de stres metabolic se constata o scadere a nivelului de glutamina plasmatica si, implicit, a nivelului de acid glutamic. În timpul antrenamentelor intense, muschii elibereaza glutamina în fluxul sanguin, producându-se o depletie a rezervelor de glutamina cu pâna la 35%. În aceasta situatie, muschii scheletici intra în stare catabolica, ceea ce înseamna ca proteinele musculare vor fi degradate (o explicatie secundara a acestui proces este nevoia de a oferi acid glutamic celorlalte celule ale organismului).

  Atentionari speciale
      Nu se administreaza copiilor sub 12 ani, femeilor însarcinate sau celor care alapteaza. În caz de supradozare, poate da dureri de cap si tulburari neurologice. Contraindicat in caz de afectiuni renale sau hepatice, sindrom Reye si alte boli determinate de acumularea amoniacului in sange. Recomandam consult de specialitate înainte de autoadministrarea oricarui supliment alimentar.

MOD DE ADMINISTRARE :
   1 capsula/zi, dimineata

FORMA DE PREZENTARE :
   Cutie cu 3 blistere, fiecare blister continând 10 capsule.
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter
Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012