Ginkgo biloba cu Magneziu 60cpr - Alevia

Ginkgo biloba cu Magneziu 60cpr - Alevia

 

 

Pret cu TVA: 37.61 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - Ginkgo biloba cu Magneziu 60cpr - Alevia

Email Telefon

Ginkgo biloba cu Magneziu 60cpr - Alevia

Ginkgo biloba cu Magneziu 60cpr - Alevia

Compoziţie:

Ginkgo biloba 60mg (extract standardizat de 24% flavonoide, 6% lactone terpenice) , 150mg Magneziu ( amestec de citrat si oxid de Magneziu)

 

Descriere:

Ginkgo biloba influenteaza benefic circulatia sangvina si vasele de sange, in special la nivelul creierului si membrelor. Este cunoscut pentru sustinerea certa a puterii de concentrare si capacitatii de memorare. Amelioreaza senzatia de ’’maini si picioare reci’’ precum si cea de ’’tiuit in urechi’’. Mai mult este si antioxidant incetinind procesul de imbatranire. Magneziul are efect benefic asupra sistemului nervos si muscular, ajutand la relaxarea organismului. Sprijina buna functionare a sistemului cardio-vascular si mentinerea unor oase puternice. Numar comprimate 60.

 

Mod de administrare:

1 comprimat pe zi

 

Efecte:

Pentru imbunatatirea capacitatii de concentrare, memoriei si pentru relaxarea organismului, util persoanelor cu tulburari circulatorii periferice (maini si picioare reci), readuce starea de bine persoanelor in varsta, imbunatatind functiile psihice, pentru cei ce au percepţii auditive neplacute (tiuit in urechi) pentru cei care au mult de invatat, incetineste procesele de imbatranire.


spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.