Eurovita Calciu 1000mg + Vitamina D3 30cpr Europharm

Eurovita Calciu 1000mg + Vitamina D3 30cpr Europharm

 

 

Pret cu TVA: 25.07 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - Eurovita Calciu 1000mg + Vitamina D3 30cpr Europharm

Email Telefon

Eurovita Calciu 1000mg + Vitamina D3 30cpr Europharm

Eurovita Calciu 1000mg + Vitamina D3 30cpr Europharm


Descriere: Eurovita Calciu 1000mg+ Vitamina D3 cu aroma de lamaie.

Calciul este un mineral esential si o componenta naturala a oaselor si dintilor, impreuna cu fosforul contribuind la mentinerea rezistentei acestora. Dupa varsta de 30 de ani, densitatea osoasa incepe sa scada, din acest motiv este important sa ne preocupam din vreme de mentinerea sanatatii sistemului osos printr-un aport suplimentar regulat, chiar zilnic de calciu si vitamina D3.

Vitamina D3 ajuta la absorbia si utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange, la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor, precum si la mentinerea functiei normale a sistemului muscular.

Eurovita calciu 1000mg + Vitamina D3 poate fi util in carentele de calciu si vitamina D3 care pot sa apara la adulti din cauza inaintarii in varsta, a unei alimentatii necorespunzatoare, a  dietelor sau efortului fizic. De asemenea, se poate administra la copii in perioada de crestere, contribuind la dezvoltarea normala a sistemului osos.

Beneficii:
Mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor
Functionarea normala a sistemului muscular
Mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange
Metabolismult energetic normal

Ingrediente:
Carbonat De Calciu, Maltodextrina, Indulcitor-sorbitol, Emulgatori - Ulei Vegetal Hidrogenat Si Stearat De Magneziu Aroma De Lamaie, Indulcitor- Zahar, Stabilizator - Guma Acacia, Amidon De Porumb, Emulgator - Ulei Vegetal, Antioxidant - Dl-alfa Tocoferol, Vitamina D3.

Utilizare:
Doza recomandata pentru consumul zilnic este de 1 comprimat masticabil. Comprimatul trebuie mestecat sau rupt. Consumul in exces poate produce efecte laxative.

Prezentare:
30 comprimate.
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.