Biominerale Par PantoKera+ 30cpr Helcor

Biominerale Par PantoKera+ 30cpr Helcor

 

 

Pret cu TVA: 25.62 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - Biominerale Par PantoKera+ 30cpr Helcor

Email Telefon

Biominerale Par PantoKera+ 30cpr Helcor


Biominerale Păr&Unghii PantoKera+ 30cpr Helcor


Acţiune: prin compoziţia sa complexă acționează din interior pentru revitalizarea firului de păr, a pielii și unghiilor, estomparea ridurilor. Dolomitul (CaMg(CO3)2) este un produs mineral natural ce conţine pe lângă Ca, Mg, și Fe, Zn şi Cu. Cătina este o sursă bogată în vitaminele A, E şi C; L-cisteina, derivat de keratină, L-metionina sunt aminoacizi esențiali cu sulf ce intră în structura keratinei firului de păr, pielii și a unghiilor și asigură revitalizarea rădăcinii părului, crescând rezistenţa şi calitatea firului de păr; drojdia de bere este cea mai bogată sursă naturală de vitamine din complexul B; Betacarotenul, acidul p-aminobenzioc (PABA) și acidul pantotenic aduc aportul zilnic în cele trei componente. Keratina este o proteină de bază din compoziția stratului protector al pielii, firului de păr și unghiilor. MSM este o sursă naturală de sulf biologic activ estențial pentru sinteza keratinei și a colagenului din piele.

Indicaţii: hrănirea și regenerarea pielii, părului și a unghiilor.

Mod de administrare: adulți și copii peste 16 ani: 2-3 comprimate/zi, înainte de masă, în cure de minim 30 zile.

Ingrediente: dolomit 100 mg, fructe de cătină 100 mg, MSM 100 mg, drojdie de bere uscata 60 mg, L-cisteină 50 mg, L-metionină 50 mg, PABA 50 mg, keratină 20 mg, beta-caroten 10%15 mg, acid pantotenic 6 mg, biotină 50 µg și excipienți.

Formă: cpr.x 30

spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.