Coenzima Q10 120mg-40cpr - Alevia

Coenzima Q10 120mg-40cpr - Alevia

 

 

Pret cu TVA: 57.77 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - Coenzima Q10 120mg-40cpr - Alevia

Email Telefon

Coenzima Q10 120mg-40cpr - Alevia

Coenzima Q10 120mg-40cpr - Alevia

Recomandări:

Remediu esenţial pentru toţi bolnavii cardiovasculari

 
 Compoziţie:

Coenzima Q10 120 mg.

 

Descriere:

Coenzima Q10 este prezentă în special în celulele inimii, ficatului și creierului. Are efect stabilizator asupra conductivităţii inimii. De asemenea, arterele și venele au nevoie de coenzima Q10 pentru a se relaxa, iar pereţii vaselor sunt mai în siguranţă când tensiunea arterială este mai scăzută. Fără coenzima Q10, celulele cardiace nu ar produce energie. Inima bate mai încet, contracţiile sale sunt mai ineficiente. Își pierde ritmul normal. Mai mult, odată cu vârsta, nivelul de coenzima Q10 scade în organism și se recomandă suplimentarea acesteia. Administrarea sa îmbunătăţește funcţia mușchiului cardiac, fără efecte secundare negative. Studiile au arătat că dozele mari de Q10 au un efect impresionant asupra insuficienţei cardiace, anginei pectorale, aritmiilor și că încetinește procesul aterosclerozei, cancerul și diabetul.

 

Mod de administrare:

Pentru prevenţia bolilor cardiace, se administrează 1 comprimat pe zi. În afecţiuni cardiovasculare: angină pectorală, infarct, aritmii, insuficienţă cardiacă, se iau 2 comprimate pe zi. Efectele benefice se vor observa după 2–3 săptămâni de administrare. Se poate administra în cure îndelungate.

 

Efecte:

• Asigură energia necesară activităţii ritmice a inimii și îmbunătăţește starea generală de sănătate a persoanelor cu afecţiuni cardiace. • Mărește cantitatea de energie a organismului, îl întărește și influenţează pozitiv procesele metabolice din organism.


spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.