Ciuperca Tibetana 60cps DVR Pharm

Ciuperca Tibetana 60cps DVR Pharm

 

 

Pret cu TVA: 28.34 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - Ciuperca Tibetana 60cps DVR Pharm

Email Telefon

Ciuperca Tibetana 60cps DVR Pharm

Ciuperca Tibetana 60cps DVR Pharm

Contine un extract de inalta puritate din Ciuperca tibetana (Cordyceps sinensis), potentat de Sofranul de India (Curcuma longa). Aceasta combinatie este printre cele mai puternice antitumorale din lume, dar nu doar atat: Ciuperca tibetana este eficienta si in afectiunile ficatului (hepatita, ciroza), in cele respiratorii (infectii, astm),fiind deopotrivă imunostimulator si imunomodulator (fiind asadar recomandata si in sensibilitate la infectii, dar si in afectiuni auto-imune).

Compozitie: Ciuperca-tibetana (Cordyceps sinensis) extract uscat 4:1 - 205 mg; Sofran-de-India (Curcuma longa/Curcuma sp.) rizom, pulbere - 195 mg. Capsula tare de gelatina – 100mg.

Mod de administrare: Cate 2-4 capsule pe zi, pe stomacul gol, cu minimum 15 minute inainte de masa. La recomandarea medicului, doza poate creste pana la 6 capsule pe zi sau mai mult.

Actiuni: Contribuie la buna functionare a sistemului imunitar; contribuie la mentinerea in limite normale a glicemiei, colesterolului si trigliceridelor din sange; contribuie la buna gestionare a stresului organic produs de poluanti chimici si diversele tipuri de radiatii; sustine buna functionare a articulatiilor si sanatatea sistemului osos; sustine buna functionare a ficatului si a rinichilor.

Indicatii

Boala canceroasa
Hepatita virala, alcoolica
Adjuvant in ciroza
Infectii respiratorii recidivante, bronșită cronică, pneumodine, tBC
Astm bronșic
Iradiere terapeutică sau accidentală
Chimioterapie
Adjuvant în chisturi renale
Litiaza renala
Boala coronariana (ischemie cardiaca), ateroscleroza
Intoxicatii medicamentoase
Imbatranirea prematura
Tulburari de potenta

Ciuperca tibetana si cancerul

În biologie s-a constatat un fapt extrem de interesant: plantele parazite sunt mari specialiste în a secreta substanțe menite să distrugă tumorile maligne, care în ultimă instanță sunt tot un fel de... paraziți, extrem de periculoși. Astfel, plante cum ar fi vâscul sau torțelul, care parazitează plantele, sunt printre cele mai puternice antitumorale din flora europeană. Ei bine, ciuperca tibetană, specialistă în parazitarea animalelor, se pare că știe mai bine ca oricine cum să lupte eficient cu o tumoare invadatoare.

Forme de cancer în care s-a demonstrat efectul pozitiv al ciupercii tibetane sunt: cancerul de colon si rect, cancerul san, cancerul la plamani, cancerul de piele, cancerul de prostata, cancerul hepatic, cancerul de col uterin, limfomul malign, cancerul bucal, cancerul gastric, leucemia etc.

Ciuperca tibetana si imunitatea

Nenumărate cercetări științifice arată faptul că o cură de câteva săptâmâni cu extract de ciupercă tibetană ajută la îmbunătățirea rapidă a capacității de apărare a organismului. Se administrează câte 800 de grame de extract, zilnic, pe stomacul gol, vreme de patru săptămâni. Astfel crește capacitatea de apărare în fața virozelor respiratorii, crește eficiența tratamentelor cu antibiotice folosite în tratarea pneumoniilor, tuberculozei și a infecțiilor urinare. Nu în ultimul rând, cu ajutorul ciupercii tibetane sunt combătute efectele de scăderea a imunității care apar la anumite medicamente de sinteză, cum ar fi: cortizonul și derivații săi, antiinflamatoarele nesteroidiene (ibuprofen, ketoprofen etc.), citostaticele, unele antibiotice.

Uimitor este că un imunostimulent atât de puternic cum este ciuperca tibetană nu este deloc contraindicat în bolile auto-imune sau alergice, ci din contra. Efectele imunomodulatoare ale acestui remediu sunt atât de bune, încât în spitalele din China este folosit pentru a ajuta organismul pacienților să primească mai bine transplantul de rinichi.

Ciuperca tibetana, ficatul si hepatita

Un grup de 83 de copii, cu vârste între 2 și 15 ani, infectați cu hepatită B a fost tratat cu extract de ciupercă tibetană vreme de trei luni. La sfârșitul curei, rezultatele au fost uimitoare: 33 dintre ei nu mai prezentau în sânge antigenul specific acestui virus, iar 50 dintre ei, deși aveau virusul prezent, nu au prezentat nici un simptom al hepatitei, nici chiar la un an de la încheierea tratamentului.
În cazul hepatitei C, rezultatele sunt mai puțin spectaculoase, dar – conform cercetătorile de la Univeristatea din Michigan – ciuperca tibetană este prin foarte puținele remedii care împiedică fibrozarea ficatului și evoluția spre ciroză, susținând tot o dată funcțiile acestuia.
La pacienții cu ciroză, efectele au fost verificat într-un studiu de mici dimensiuni, cu 22 de participanți. După 3 luni de administrare, la 16 dintre ei nu mai apăreau simptomele clinice ale cirozei, iar analizele imagistice au confirmat și ele acest lucru. La alți 5 pacienți cu ciroză, au apărut ameliorări, doar la unul singur neapărând nici un fel de îmbunătățire. Chiar și în cazurile de cancer hepatic, ciuperca tibetană este un ajutor de nădejde, având efect antitumorale și imunostimulente puternice, îmbunătățind starea generală a pacienților.

Precautii: Nu se cunosc.

Contraindicatii: Nu se cunosc.
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.