Cartilaj De Rechin  30cps Vita Care

Cartilaj De Rechin 30cps Vita Care

 

 

Pret cu TVA: 43.06 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - Cartilaj De Rechin 30cps Vita Care

Email Telefon

Cartilaj De Rechin 30cps Vita Care

Beneficii :

  • esential in mentinerea sanatatii sistemului osos
  • rol benefic in combaterea manifestarilor osteoporozei
  • util si in controlul reumatismului, si in recuperarea dupa traumatisme articulare sau osoase
  • poate stimula mecanismele imune si preveni modificarile degenerative premature
  • poate fi folosit ca adjuvant in tratarea artritelor, artrozelor, reumatismului, osteoartritelor, osteoporozei precum si in afectiuni oncologice
  • ajuta la inhibarea capilarizarii anormale a cartilajului articular in cazul artritelor .

Compozitie :

  • Pulbere din extract de Cartilaj de rechin (>95%)……………………………………………………………………………900mg
  • Excipienţi : ulei de soia, ceara de albine

ACŢIUNE :

Cartilajul de rechin are un rol esential in mentinerea sanatatii sistemului osos, datorita compozitiei bogate in calciu si fosfor. Cartilajul de rechin este de asemenea bogat in glucozamina si condroitrin.Are rol benefic in combaterea manifestarilor osteoporozei, produsul fiind util si in controlul reumatismului, si in recuperarea dupa traumatisme articulare sau osoase. Totodata, acesta poate stimula mecanismele imune si preveni modificarile degenerative premature.

INDICAŢII:

Cartilajul de rechin este constituit in principal din colagen (40%), aminoacizi (esentiali si neesentiali), minerale si glicozaminoglicani. Colagenul si aminoacizii sunt necesari pentru mentinerea elasticitatii tisulare, vindecarea leziunilor superficiale ale pielii, vindecarea rupturilor de ligamente sau tendoane precum si pentru cresterea si intinerirea pielii si a tesutului conjunctiv. Totodata, cartilajul de rechin reprezinta o sursa naturala de minerale (calciu, fosfor, magneziu, potasiu, zinc, fier, crom, mangan si siliciu). Aceste minerale sunt esenţiale pentru intreţinerea si functionarea normala a celulelor, muschilor, oaselor si articulatiilor. Glicozaminoglicanii, printre altele, reprezinta o componenta esentiala din structura cartilajului articular datorita proprietăţii lor de a absorbi socurile si contribuie la reînoirea lichidului sinovial (articular). Cartilajul de rechin poate fi folosit ca adjuvant în tratarea artritelor, artrozelor, reumatismului, osteoartritelor, osteoporozei precum si in afecţiuni oncologice. Se considera ca exista anumite substanţe in cartilajul de rechin care inhiba neo-formarea vaselor de sange ce hranesc si susţin cresterea tumorals. Prin acest mecanism este intrerupt fluxul sanguin catre tumora canceroasa ceea ce duce la micsorarea acesteia, protejandu-se astfel tesutul sanatos din jur. Este general acceptat faptul ca folosirea cartilajului de rechin ajuta la controlarea cancerului de san, ovarian, cervical, pancreatic sau de prostata deoarece acestea au nevoie de o reţea de vase de sange pentru a se dezvolta. Cartilajul de rechin ajuta la scaderea inflamatiei si durerii in articulaţii. De asemenea, ajuta la inhibarea capilarizarii anormale a cartilajului articular in cazul artritelor, efectul fiind acela de scadere a durerii si a distrugerii articulare. Deoarece este bogat in proteine si calciu, cartilajul de rechin poate fi folosit ca supliment la dieta zilnica pentru intarirea sistemului imun.

ATENŢIONĂRI SPECIALE :

Copiii, persoanele care au suferit un infarct miocardic acut recent sau o intervenţie chirurgicală majora, femeile insarcinate sau care alapteaza, sportivii de performanta trebuie sa evite folosirea cartilajului de rechin deoarece acesta inhiba neo-formarea vaselor de sange. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

MOD DE ADMINISTRARE :

1-3 capsule /zi inainte de masa, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE :

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule .

MENŢIUNI :

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti

spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.