»  Stres

B COMPLEX NATURAL X 30 CPS Rotta Natura

B COMPLEX NATURAL X 30 CPS Rotta Natura

 

 

Pret cu TVA: 11.99 Lei

 

Comanda acest produs

» Trimite pe:
Comanda instant - B COMPLEX NATURAL X 30 CPS Rotta Natura

Email Telefon

B COMPLEX NATURAL X 30 CPS Rotta Natura

Complexul de vitamine B, oferit de naturã, reprezintã un grup de vitamine solubile vitale pentru funcTionarea corectã a metabolismului. B Complex natural este un produs special datoritã provenientei sale naturale -drojdia de bere inactivatã. Aceasta este obținutã printr-un proces unic de izolare și extractie pentru a obține un conținut crescut de vitamine B. Metodele minime de procesare pãstreazã proprietãtile nutriționale intrinseci ale drojdiei de bere și nivelele initiale de compuși, precum vitaminele B.

Efecte: 
contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, sustine performanta mentala, sustine functionarea normalã a sistemului nervos, contribuie la un metabolism energetic normal, participã la mentinerea sãnãtãtii pielii, contribuie la mentinerea sãnãtãtii membranelor celulare, participã la metabolismul normal al proteinelor si glicogenilor, sustine mentinerea sãnãtãtii psihice, sustine functionarea normalã a sistemului imunitar, contribuie la formarea globulelor rosii si la mentinerea acestora la un nivel normal, participã la reglarea activitãtii hormonale, contribuie la sinteza normalã si la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D si a unor neurotransmitãtori, contribuie la mentinerea vederii normale.
Compozitie: 
(Drojdie de bere inactivatã/Saccharomyces cerevisiae): 400 mg. Vit. B1 Tiaminã...........0,72 mg - 65% ; Vit. B2 Riboflavinã.......1,04 mg - 74% ; Vit. B3 Niacinã...........10,4 mg - 65% ; Vit. B5 Acid Pantoneic....3,84 mg - 64% ; Vit. B6 Piridoxinã........1,28 mg - 91% ; Vit. B8 Biotinã.............20 µg - 40% ; Vit. B9 Acid folic..........152µg - 76%.
Mod de prezentare: 
Flacon cu 30 cps.
Administrare: 
1 cps. / zi, cu 20-30 min. înainte de masã.
Informatii utile: 
Recomandat: în situatii de stres, epuizare celor care realizeazã efort fizic sau intelectual intens persoanelor care nu consumã suficienti carbohidrati pentru îmbunãtirea capacitãtii de concentrare ca suport în regimul de slãbire
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter
Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012