ARTICULAR STEM 60cps HERBAGETICA

ARTICULAR STEM 60cps HERBAGETICA

 

 

Pret cu TVA: 50.14 Lei

 

Comanda acest produs

Comanda instant - ARTICULAR STEM 60cps HERBAGETICA

Email Telefon

ARTICULAR STEM 60cps HERBAGETICA

ARTICULAR STEM 60cps HERBAGETICA

Compoziţie/1 capsulă:

  • Cartilaj de Rechin cu 4% condroitină …………………………………………………………………………………150 mg 
  • Alga AFA (Aphanizomenon flos aquae) organică, din lacul Klamath, SUA………………………………………………………………………………100 mg 
  • Etract din coajă de Salcie (Salix alba) 20:1 standardizat cu peste 25% salicină………………………………………………110 mg 
  • Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine…………………………………………………………………………………………20 mg
  • Spirulină (Spirulina maxima) standardizată cu minim 60% proteine…………………………………………………………………………………………………20 mg


Contribuie la:

  • stimularea producţiei de celule Stem 
  •   pigmenţii verzi şi albaştri din compoziţie stimulează producţia de celule stem  
  • stimularea refacerii ţesuturilor cartilaginoase din articulaţii 

-   polizaharidele determină migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie pentru regenerarea ţesuturilor afectate din articulaţii

  • creşterea mobilităţii articulare
  • reducerea inflamaţiilor articulare 
  •   reduce inflamaţiile datorită conţinutului ridicat de salicitat din coaja de salcie
  • calmarea durerii 
  • combaterea proceselor degenerative de la nivelul articulaţiilor 

-  protejează cartilajele, tendoanele, ligamentele

-   stimulează procesul de refacere a lichidului intra-articular

-   stimulează sinteza de colagen ceea ce ajută la refacerea ţesuturilor afectate de artrită şi alte boli articulare

  • absorbţia şi menţinerea concentraţiei normale de calciu şi fosfor
  • eliminarea metalelor grele şi toxinelor din organism

Adjuvant în:

  • artrită şi poliartrită reumatoidă
  • reumatism degenerativ (termeni sinonimi: osteoartrită sau osteoartroză)
  • polimialgie reumatică
  • artrită psoriazică
  • bursită
  • tendinită

 

Cartilajul de Rechin este o pulbere obţinută din ţesutul elastic şi foarte rezistent care alcătuieşte “structura de rezistenţă” a corpului rechinilor. Această pulbere este  foarte bogată în condroitină şi glucozamină, două substanţe extrem de eficiente în diversele forme de reumatism degenerativ, ajutând la refacerea articulaţiilor şi redându-le mobilitatea. De asemenea, Cartilajul de Rechin conţine o cantitate crescută de calciu şi fosfor ceea ce îl face util în tratarea bolilor de oase. Printre beneficiile pe care le oferă Cartilajul de Rechin se numără stimularea proceselor de refacere a ţesutului conjunctiv, contribuind astfel la reducerea inflamaţiilor.

Articular Stem are la bază stimulatori 100% naturali de Celule Stem, între care se distinge prin valoarea sa terapeutică Alga AFA. 

Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule Stem. Ajută la refacerea ţesutului de colagen din articulaţii, afectate de procesele degenerative specifice diverselor forme de artrită şi altor boli articulare. Celulele Stem au capacitatea de a se transforma într-o mare diversitate de celule diferenţiate, putând să reînnoiască şi să refacă ţesuturi afectate. Există un singur loc în lume unde creşte în cantităţi suficiente şi cu proprietăţile terapeutice optime: lacul Klamath, SUA. După decenii de cercetări şi încercări, Alga AFA nu a putut fi cultivată în alte locuri, apa acestui lac vulcanic conţinând minerale care ajută la creşterea şi dezvoltarea algei.

Alga AFA conţine 12 vitamine, 27 minerale naturale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor. În plus, este bogată în complexul de vitamine B, fiind cea mai bogată sursă vegetală de vitamina B12 şi betacaroten. Alga AFA mai conţine şi bioflavonoizi, acid ribonucleic, enzime care previn îmbătrânirea, seleniu.

Alga AFA hrăneşte organismul în întregime la nivel celular şi este absorbită de organism în proporţie de 97% (comparativ cu vitaminele sintetice doar între 5%-25%).

 

 Extractul de Coajă de salcie este cunoscut drept aspirina naturală, organică, având efecte antiinflamatoare şi antireumatismale datorită    conţinutului de peste 25% salicină, un real ajutor în cazuri de osteoporoză, reumatism sau luxaţii.

 

 Chlorella conţine o cantitate uriaşă de clorofilă şi are peste 20 de vitamine şi minerale (calciu, magneziu, fier, fosfor, iod, vitamina C, B1, B2, B5, B6,  B12, E şi K, biotina, inositol, acid folic). Chlorella are proprietăţi antiinflamatoare de aceea este un bun adjuvant în inflamaţiile cronice şi acute.

 Spirulina, datorită acizilor graşi pe care îi conţine, ajută la atenuarea artritei şi osteoporozei. Spirulina are capacitatea de a împiedica inflamarea şi degenerarea ţesuturilor cartilaginoase de la nivelul articulaţiilor, fiind astfel un real ajutor în cazul poliartritei reumatoide. Spirulina este o microalgă extrem de bogată în fier, betacaroten, vitamine, minerale şi oligoelemente.


Mod de administrare: Câte 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.
Precauții și Contraindicații: A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează, pesoanelor cu sensibilitate la aspirină, precum și în caz de afecțiuni de coagulare a sângelui, afecțiuni renale și hepatice severe. Conține substanțe cu potențial alergenic. Contraindicat în hipercalcemie.

 

Formula Articular STEM a fost concepută pentru a reface ţesutul cartilaginos din articulaţii şi pentru a reduce durerile articulare. Conţine Alga AFA organică în asociere cu Cartilaj de Rechin, Extract de Coajă de salcie, Chlorella şi Spirulină.

 


Produs notificat de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA cu nr. 5229 / 2011.

spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Plata cu card
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Subsol
Website detinut de TERADO EXPERT ACTIV S.R.L., CIF: RO30495815, Reg.Com: J40/8825/2012

teradoexpert.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.